Stockholm Medicus - Kosmetisk plastikkirurgi | Estetik & Laser | Hudvård

Stockholm Medicus är en hudklinik som utför kosmetisk plastikkirurgi, injektions- och laserbehandlingar samt resultatinriktad hudvård.

Hos oss är det utsidan är som räknas

I drygt 20 år har vi erbjudit stockholmarna allt från kosmetisk plastikkirurgi, injektions- och laserbehandlingar samt resultatinriktad hudvård.
Stockholm Medicus startade sin verksamhet på anrika Sophiahemmet i början på 2000-talet, då med fokus på laser- och laserliknande ljus.

Vad erbjuder vi idag

Vi varvar beprövade tekniker med epokbrytande metoder, med mål att kunna erbjuda så kostnadseffektiva resultat som möjligt, med så kort återhämtningstid som möjligt i kombination med högsta möjliga komfort.

Specialister och experter till ditt förfogande

Alla ingrepp utförs av legitimerade läkare med specialistkompetens inom plastikkirurg, all sedering utförs av legitimerade läkare med specialistkompetens inom anasteologi. Legitimerade sjuksköterskor med expertkompetens utför estetiska behandlingar med IPL, fraktionslaser, botox, fillers samt trådlyft medan diplomerade hudterapeuter tar hand om din hud.

Allt är inkluderat

Hos oss kan du förlita dig på att vår personal har en bred kunskap, lång erfarenhet, ett djupt engagemang och att du alltid blir ompysslad lite extra – hos oss ingår omvårdnad och omtanke i köpet.

Välkomna till oss!