I restaurangen kan du njuta av en god lunch eller middag. Varför inte ett glas vin eller bubbel tillsammans med en ljuvlig fisksoppa i samband med shoppingturen. Eller besök oss för en god middag med havet som fokus. Vi lagar maten färsk åt er i restaurangen och du kan välja på både klassisk husman och fisk, för att kanske avsluta med en härlig ostbricka eller någon av våra populära desserter.

Det finns ett flertal delikatesshandlare i Sickla. Butiker med delikatessinriktning hittar du centrerat i Saluhallen Magasinet, där såklart även Erssons Fisk & Deli finns, lägligt belägen nära Systembolaget, för dig som vill köpa till exempel musslor och vin till helgen. Här kan du botanisera bland havets alla läckerheter, handla fisk och skaldjur över disk, köpa take away, få hjälp med middagsbestyren eller festcatering.

Populär deli fisk- och skaldjursrestaurang i Sickla

Erssons var från början en fiskhandlare och delikatessbutik i Fruängen som drevs av fadern Mats. År 2004 togs verksamheten över av sönerna Peter och Jens och när det var dags att expandera var en fisk- och skaldjursrestaurang i Sickla, med deli och fiskhandel i kombination, det självklara valet.

På Erssons brinner vi för delikatesser av alla de slag, men såklart mest för havets läckerheter, och om du frågar i butiken så får du antagligen utförliga och kunniga svar om hur du bäst bör tillaga en moules marinères eller om hur du bör dela en krabba. Antingen köper du med dig maten hem, eller så kan du avnjuta den i vår fisk- och skaldjursrestaurang.

Utöver vår kärnverksamhet som delikatess- och fiskbutik erbjuder vi även catering med olika bufféer, skaldjursväskor, smörgåstårtor, snittar till mingel, eller varför inte frukost till jobbet? Eller så tar ni helt enkelt med er hela jobbteamet och besöker oss i vår fisk- och skaldjursrestaurang för en härlig lunch tillsammans!

Varmt välkommen in till oss, oavsett om du vill äta direkt, ta med dig hem, eller göra beställningar inför framtiden!