Dekorativ bild

Shopping hos oss

I Sickla finns det ca 100 butiker. Här hittar du bland annat mode, inredning, sportprodukter, böcker och mycket mer. Upptäck våra butiker under Butiker A-Ö.

Varmt välkommen att shoppa loss!

Dekorativ bild

Cutters till Sickla galleria

Den 25 april öppnade nordens mest populära frisörkedja i Sickla galleria, precis bredvid Hemköp. Här hittar man ett unikt drop-in koncept baserat på tre faktorer: effektivitet, kvalitet och ett fast pris på 349kr oavsett kön eller längd på håret.

Läs mer
Dekorativ bild

Bright 1-2-3 finns nu i nya lokaler

Den 1 april slog Bright 1-2-3 upp portarna till sin nya och fina lokal på Marcusplatsen 1F. Butiken är fylld med omsorgsfullt utvald belysning från kända och okända varumärken. Varmt välkomna förbi för att upptäcka alla nyheter!

Läs mer
Dekorativ bild

Best of Brands är tillbaka i Sickla

Ny ägare, ny kostym (nya och fräscha lokaler alltså) men samma gamla fokus på det bästa inom mode. Varmt välkomna till nya Best of Brands!

Läs mer
Dekorativ bild

Arken Zoo har öppnat i Simbahuset

Den 25 november 2022 öppnade vår nya djuraffär i Sickla! I den nya butiken i Simbahuset hittar du ett brett sortiment för hund, katt och smådjur. Varmt välkomna!

Läs mer
Dekorativ bild

OFFICE DEPOT HAR ÖPPNAT PÅ SIROCCOGATAN 20

Office Depot är ett av Sveriges ledande kontorsvaruföretag och finns nu hos oss i Sickla! Här hittar man allt för kontorslivet, och lite till.

Läs mer
Dekorativ bild

PREMIÄR FÖR SMART GARDEN I SICKLA

Den 14 april 2022 öppnade Smart Garden i Simbahuset. Här hittar du ett kurerat sortiment med smarta robotgräsklippare och batteriprodukter från Husqvarna som gör det enkelt för dig och ditt trädgårdsliv!

Läs mer
Dekorativ bild

Vi välkomnar nordens ledande aktör inom solskydd

Under mars 2022 öppnade Nordens ledande kedja för skräddarsytt solskydd och fönsterinredning en ny butik i Sickla.

Läs mer
Dekorativ bild

Electrolux Home har flyttat in i större lokaler

Electrolux Home storsatsar och har nu flyttat in i större lokaler och stärker därmed Sickla ytterligare som destination för heminrednings- och köksintresserade.

Läs mer
Dekorativ bild

Landets ledande guldsmedkedja finns i Sickla

Ett härligt tillskott till Sickla galleria är Albrekts Guld som öppnade under mars månad 2022. Albrekts Guld erbjuder ett välutvecklat sortiment av diamant-, guld- och silversmycken.

Läs mer
Dekorativ bild

VARMT VÄLKOMNA IKEA

IKEA har öppnat planeringsstudio och stärker Sickla som köksdestination tillsammans med HTH, Ballingslöv, Marbodal, Elektrolux home, Puustelli, Ett vackert kök (Tibro/Lidhults), Elon samt Elgiganten. Förutom kök kan du även planera sovrum och förvaring med heminredningsspecialisterna på plats.

Läs mer
Dekorativ bild

I NOVEMBER ÖPPNADE XXL I SICKLA GALLERIA

Efter en periods byggstök har nu XXL öppnat sin butik på på 2400 kvm med allt för en aktiv fritid. På XXL möts du av kunniga säljare som är specialister på just sin avdelning och tillsammans kan de erbjuda dig en komplett destination för sport och friluftsliv.

Läs mer
Dekorativ bild

Lagerhaus ligger nu vägg i vägg med XXL

Den 17 november 2021 öppnade även Lagerhaus i Sickla galleria. Vi hade en fantastisk premiär för den nya butiken som säljer inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer.

Läs mer