Dekorativ bild

Shopping hos oss

I Sickla finns det ca 100 butiker. Här hittar du bland annat mode, inredning, sportprodukter, böcker och mycket mer. Upptäck våra butiker under Butiker A-Ö.

Varmt välkommen att shoppa loss!

Dekorativ bild

Nyöppnade pop-up butiken John Henric

Den 04/08 välkomnande vi John Henric till Sickla galleria! Den nya pop-up butiken säljer herraccessoarer för alla tillfällen. Här hittar du allt från skjortor och tröjor till slipsar, flugor, scarfs och bröstnäsdukar.

Läs mer
Dekorativ bild

OFFICE DEPOT HAR ÖPPNAT PÅ SIROCCOGATAN 20

Office Depot är ett av Sveriges ledande kontorsvaruföretag och finns nu hos oss i Sickla! Här hittar man allt för kontorslivet, och lite till.

Läs mer
Dekorativ bild

Sabis väljer Sickla för ny matbutik

Vi bygger om delar av Sickla galleria och efter sommaren öppnar en ny matbutik här. Butiken kommer att ingå i Sabis samarbete med Axfood och heta Hemköp Sickla.

Läs mer
Dekorativ bild

PREMIÄR FÖR SMART GARDEN I SICKLA

Den 14 april öppnade Smart Garden i Simbahuset. Här hittar du ett kurerat sortiment med smarta robotgräsklippare och batteriprodukter från Husqvarna som gör det enkelt för dig och ditt trädgårdsliv!

Läs mer
Dekorativ bild

Vi välkomnar nordens ledande aktör inom solskydd

I mars öppnade Nordens ledande kedja för skräddarsytt solskydd och fönsterinredning en ny butik i Sickla.

Läs mer
Dekorativ bild

Electrolux Home har flyttat in i större lokaler

Electrolux Home storsatsar och har nu flyttat in i större lokaler och stärker därmed Sickla ytterligare som destination för heminrednings- och köksintresserade.

Läs mer
Dekorativ bild

Landets ledande guldsmedkedja finns i Sickla

Ett härligt tillskott till Sickla galleria är Albrekts Guld som öppnade under mars månad. Albrekts Guld erbjuder ett välutvecklat sortiment av diamant-, guld- och silversmycken.

Läs mer
Dekorativ bild

VARMT VÄLKOMNA IKEA

IKEA har öppnat planeringsstudio och stärker Sickla som köksdestination tillsammans med HTH, Ballingslöv, Marbodal, Elektrolux home, Puustelli, Ett vackert kök (Tibro/Lidhults), Elon samt Elgiganten. Förutom kök kan du även planera sovrum och förvaring med heminredningsspecialisterna på plats.

Läs mer
Dekorativ bild

I NOVEMBER ÖPPNADE XXL I SICKLA GALLERIA

Efter en periods byggstök har nu XXL öppnat sin butik på på 2400 kvm med allt för en aktiv fritid. På XXL möts du av kunniga säljare som är specialister på just sin avdelning och tillsammans kan de erbjuda dig en komplett destination för sport och friluftsliv.

Läs mer
Dekorativ bild

Lagerhaus ligger nu vägg i vägg med XXL

Den 17 november öppnade även Lagerhaus i Sickla galleria. Vi hade en fantastisk premiär för den nya butiken som säljer inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer.

Läs mer
Dekorativ bild

Välkommen till Normal

Gallerian återöppnade i ny och större skrud efter en periods byggstök med bland annat Normal som efterlängtat tillskott. Här hittar du ett stort utbud av helt normala varor – till onormala priser.

Läs mer
Dekorativ bild

Lekia flyttar till gallerian

Sickla växer och butikerna blir större, nu har Lekia flyttat in i gallerian! Lekia är en fullt utrustad leksaksbutik med stort fokus på säkra, roliga och lärorika leksaker. Besök den nya och fina butiken för att inte missa alla roliga nyheter.

Läs mer
Dekorativ bild

Hantverk, design och finfika i gedigen industrimiljö

Här blandas doften från caféets nybakade kakor och bröd med doften av läder, hammarslag och ljudet från symaskiner och sågar. Här känner du kreativiteten som flödar medan du strosar runt bland hantverkarna.

Läs mer