Dekorativ bild

Shopping hos oss

I Sickla finns det ca 100 butiker. Här hittar du bland annat mode, inredning, sportprodukter, böcker och mycket mer. Upptäck våra butiker under Butiker A-Ö.

Varmt välkommen att shoppa loss!

Dekorativ bild

Cutters

Nordens mest populära frisörkedja finns i Sickla galleria, precis bredvid Hemköp. Här hittar man ett unikt drop-in koncept baserat på tre faktorer: effektivitet, kvalitet och ett fast pris på 349kr oavsett kön eller längd på håret.

Läs mer
Dekorativ bild

Bright 1-2-3 i nya lokaler

Den 1 april slog Bright 1-2-3 upp portarna till sin nya och fina lokal på Marcusplatsen 1F. Butiken är fylld med omsorgsfullt utvald belysning från kända och okända varumärken. Varmt välkomna förbi för att upptäcka alla nyheter!

Läs mer
Dekorativ bild

Best of Brands

Ny ägare, ny kostym (nya och fräscha lokaler alltså) men samma gamla fokus på det bästa inom mode. Varmt välkomna till nya Best of Brands!

Läs mer
Dekorativ bild

Arken Zoo i Simbahuset

Hos Arken Zoo i Simbahuset hittar du ett brett sortiment för hund, katt och smådjur. Varmt välkomna!

Läs mer
Dekorativ bild

OFFICE DEPOT

Office Depot är ett av Sveriges ledande kontorsvaruföretag och finns hos oss i Sickla! Här hittar man allt för kontorslivet, och lite till.

Läs mer
Dekorativ bild

SMART GARDEN

Hos Smart Garden i Simbahuset hittar du ett kurerat sortiment med smarta robotgräsklippare och batteriprodukter från Husqvarna som gör det enkelt för dig och ditt trädgårdsliv!

Läs mer
Dekorativ bild

MOOGIO

Butiken som nordens ledande kedja för skräddarsytt solskydd och fönsterinredning hittar du på Järnvägsgatan i Sickla

Läs mer
Dekorativ bild

Electrolux Home

Electrolux Home storsatsar och stärker därmed Sickla ytterligare som destination för heminrednings- och köksintresserade.

Läs mer
Dekorativ bild

Albrekts Guld

Albrekts Guld erbjuder ett välutvecklat sortiment av diamant-, guld- och silversmycken och butiken finns i Sickla galleria

Läs mer
Dekorativ bild

XXL

Med en butik på på 2400 kvm hittar du allt för en aktiv fritid. På XXL möts du av kunniga säljare som är specialister på just sin avdelning och tillsammans kan de erbjuda dig en komplett destination för sport och friluftsliv.

Läs mer
Dekorativ bild

Lagerhaus

Inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Lagerhaus erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen

Läs mer