Dekorativ bild

Bo i Sickla

I Sickla växer just nu en helt ny stadsdel fram. Nobelberget är byggt på kreativitet, hållbarhet och innovation. Förutom bostäder finns här redan kontor, förskola, kultur, natur och mötesplatser. Läs mer på Nobelberget.se

Dekorativ bild

Kvarter 8 Nobelberget

Kvarter 8 bjuder på allt från kvadratsmarta 1:or till charmiga vindsvåningar. Bostäderna har högt i tak, väl tilltagna sociala ytor och många lägenheter har dubbla balkonger. Inredningen går i naturnära nyanser. Det är stilrent och sobert – men med kontraster som bryter av och ger karaktär.

Läs mer
Dekorativ bild

Konstjord

I den karaktärsfulla Formalinfabriken på Nobelberget hittar du bland annat Konstjord. Ett nätverk med aktörer inom kreativa verksamheter. Konstjord erbjuder kontor, studio, ateljéer, verkstad, poddrum och mycket mer.

Läs mer
Dekorativ bild

Panncentralen

Nobelbergets historiska panncentral har omvandlats till förskola i regi av JENSEN förskolor. Här möts barnen av lekfulla utemiljöer med berg och promenadstigar som väcker nyfikenhet och leklust. Här läggs också grunden till en hälsosam livsstil genom fysisk aktivitet, bra kost, yoga och mindfulness.

Läs mer