Hos oss på Hi-Fi Klubben handlar egentligen allt om ljud och bild. Vi säljer bara kvalitetsprodukter som ger dig musik- och filmupplevelser för varenda krona – och vi har lösningar för både tjocka och tunna plånböcker.

Vi kan hjälpa dig oavsett om du letar efter en bra bordsradio till köket eller en grym High End-hemmabio med tillhörande TV eller projektor. Hos oss hittar du också det senaste inom streaming – idag kan du lyssna på streamad musik i CD-kvalitet eller titta på film i en trådlös hemmabio. Och i vårt stora utbud av hörlurar hittar du modeller som passar allt från löprundan till inspelningsstudion. För dig som vill satsa på att köpa ett enhetligt system och vill ha möbler till detta kan vi även erbjuda det.

Ljud innebär ju även den typ av ljud som idag kanske anses som retro, och där tänker vi mest på grammofoner och skivspelare. Är du en entusiast för skivor och grammofoner så lär du inte bli besviken på Hi-Fi Klubben. Vi erbjuder skivspelare, men även tillbehör och rengöringsvätskor.

Berätta för oss vad du behöver, kanske behöver du köpa hemmabiosystem? Vi presenterar de lösningar som blir bäst för just dig. Vi tycker det är viktigt att kunna erbjuda ett stort kunnande om både tekniska lösningar och design för våra kunder, och det är något av en stolthet för oss. Och du, när du provlyssnar hos oss kan du dessutom vara säker på att kunden bredvid inte står och testar dammsugare eller hårfönar.

Vi på Hi-Fi Klubben gillar bra ljud och bild helt enkelt, och vi tycker att det är något av en rättighet att kunna luta sig tillbaka för att lyssna på favoritkonserten eller se på serier med rätt ljudförutsättningar. Kom till oss så hjälper vi dig när är det dags att byta ljudsystem hemma, eller om du bara vill snacka ljud med oss en stund.

Välkommen in på Hi-Fi Klubben och upplev skillnaden! I Sickla köpkvarter hittar du oss i Magasinet.