Guldsmide by Lannerholt drivs av Philip Lannerholt som varit aktiv guldsmed i mer än 10 år. Han innehar gesällbrev och har mycket god kunskap inom yrket.

De flesta smyckena vi har i butiken är gjorda i vår egen smedja. Vi har verkstaden precis innanför butiken där vi tillverkar smycken av olika slag. Vi designar smycken tillsammans med kund, till exempel vigsel- och förlovningsringar. Vi gör även reparationer, omarbetningar av gamla smycken, gravyr och steninfattningar.

Ett unikt smycke från en kvalitativ smyckesbutik är en gåva som knappt går att mäta i pengar då den snart får ett sentimentalt och personligt värde, ofta kanske beroende på vem som gav smycket. Speciellt till livets stora högtider såsom dop, bröllop, födelsedagar eller studenter är det fint att skapa ett unikt smycke som är så pass tidlöst att man kan ha det hela livet.

Det som präglar vårt arbete är alltid ett gott hantverk med hög kvalitet. Hos oss får du något unikt efter just dina önskemål. Vi har även ett fåtal smycken som är intagna från andra kvalitetsmärken.

Vi jobbar bara med återvunnet guld som är det bästa ur en miljösynpunkt samt kimberleydiamanter, det vill säga konfliktfria diamanter. Förutom guld jobbar vi även med silver och platina. Ädelstenar och pärlor kan vi ta hem efter kundens önskemål. Vi tar också emot lärlingar vilket främjar att det traditionella hantverket finns kvar för kommande generationer.

Köpa smycken från smyckesbutiken

Ateljén har samarbeten med ädelstenssliperi, pärlgrossister och handgravörer, vilket gör att de verkligen kan hjälpa med en mängd olika typer av smyckesdesigner. Att köpa smycken från smyckesbutik blir helt enkelt något annorlunda och speciellt när du kommer till Guldsmide by Lannerholt. Självklart utför Philip och de andra på Guldsmide by Lannerholt även reparationer och omarbetningar av redan befintliga smycken, till exempel om du vill göra ett halsband längre eller en ring mindre.

För dig som letar efter ett annorlunda ställe att fira en möhippa, svensexa eller liknande event finns det också möjligheter att skapa ett personligt sådant hos Guldsmide by Lannerholt. I denna smyckesbutik får ni i sällskapet hjälp med att utforma dagen. Kontakta Philip eller kom in till oss i butiken så blir det som allra enklast att komma överens om vad aktiviteten ska innehålla.

Ni hittar oss i Monteringshallen, Smedjegatan 10 i Sickla