Välkommen till Sickla!

Dekorativ bild

Välkommen till Sickla!

Här möts man av en unik atmosfär och en inspirerande mix av gammalt och nytt. En stad i rörelse där människor lever och arbetar vägg i vägg med shopping, restauranger, kultur och internationella företag. Ett fantastiskt utbud av shopping i både stora och små butiker. Dessutom mängder av caféer och restauranger!

Vårt kvarter

Sickla är navet i en ny del av Stockholm som växer. En stad i rörelse där människor lever och arbetar vägg i vägg med shopping, restauranger, kultur, lärande och internationella företag. Området har en lång historia som avspeglas i den omsorgsfullt renoverade industrifastigheterna.

Kultur och utbildning

I Sickla hittar du ett brett handelsutbud, vägg i vägg med ca 6 000 arbetsplatser. Här finns även Kunskapsgallerian; en unik läromiljö som rymmer fyra gymnasieskolor, näringsliv och organisationer. Sickla erbjuder också ett brett kulturutbud bestående av bland annat bibliotek, biograf och hantverkare. Infrastrukturen i Sickla är väl utvecklad.

5 min till Slussen

Flera busslinjer trafikerar området och avgår tätare än var femte minut från Slussen där även Saltsjöbanan finns som alternativ. I Stockholm stads planer finns även en utbyggnad av tunnelbanenätet via Sickla. Tvärbanan har förlängts till Sickla Station vilket förbinder Sickla med Årstabergs pendeltågsstation och med tunnelbanan vid Gullmarsplan. För den som kommer med bil finns 2 600 parkeringsplatser varav 200 stycken är laddplatser för elbil.

Info om husdjur i Sickla

I våra butiker Zoo.se samt Arken Zoo får man ta med sig sin hund eller annat husdjur. I Monteringshallen är det också tillåtet dock ej i Gallerian samt Magasinet.

Här vill vi att du ska känna dig trygg

För oss är säkerheten för våra kunder, hyresgäster och medarbetare av högsta prioritet.
Vi följer noggrant och kontinuerligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring covid-19 och anpassar löpande vår verksamhet utifrån det.

För att minimera oro och risk för smittspridning på allmänna ytor så har vi utökade städrutiner. Vi använder oss bland annat av senaste generationens desinficeringssystem som på ett effektivt och säkert sätt tar bort covid-19 samt ett 40-tal andra bakterier och virusstammar. Dessutom finns ett flertal dispensers med alkogel utplacerat i kvarteret för er.

Vi vill påminna alla våra besökare att fortsatt följa Folkhälsomyndighetens allmänna råd för att undvika smitta:

- Håll avstånd till varandra
- Följ markeringar och uppmaningar
- Stanna hemma om du är sjuk, även vid lindriga symptom
- Tvätta händerna med tvål och varmt vatten ofta