Sickla Köpkvarter

Sickla Köpkvarter

Här möts man av en unik atmosfär och en inspirerande mix av gammalt och nytt. En stad i rörelse där människor lever och arbetar vägg i vägg med shopping, restauranger, kultur och internationella företag. Ett fantastiskt utbud av shopping i både stora och små butiker. Dessutom mängder av caféer och restauranger!

I vårt kvarter

Sickla är navet i en ny del av Stockholm som växer. En stad i rörelse där människor lever och arbetar vägg i vägg med shopping, restauranger, kultur, lärande och internationella företag. Området har en lång historia som avspeglas i den omsorgsfullt renoverade industrifastigheterna.

Kultur och utbildning

I Sickla hittar du ett brett handelsutbud, vägg i vägg med ca 5 000 arbetsplatser. Här finns även Kunskapsgallerian; en unik läromiljö som rymmer fyra gymnasieskolor, näringsliv och organisationer. Sickla erbjuder också ett brett kulturutbud bestående av bland annat bibliotek, biograf, museer och konsthantverkare. Infrastrukturen i Sickla är väl utvecklad.

5 min till Slussen

Ett tjugotal busslinjer trafikerar området och avgår tätare än var femte minut från Slussen där även Saltsjöbanan finns som alternativ. I Stockholm stads planer finns även en utbyggnad av tunnelbanenätet via Sickla. Tvärbanan har förlängts till Sickla Station vilket förbinder Sickla med Årstabergs pendeltågsstation och med tunnelbanan vid Gullmarsplan. För den som kommer med bil finns 2 600 fria parkeringsplatser varav 200 stycken är laddplatser för elbil.