Atlantis Sängspecialisten är Stockholms ledande specialist på god sömn. Här hittar du exklusiva märken, som bland annat Vi-Spring, Carpe Diem, Tempur med flera.

Sängbutik i Sickla


God sömn kan verkligen förändra livet. Genom att satsa på en säng som är avsedd för din kroppstyp och för din sovtyp kan du få uppleva en bättre nattsömn. Du kan få slippa att vakna upp mitt i natten med värk i ländryggen och du kan vakna upp utvilad. Hos oss på Atlantis Sängspecialisten får du information och kunskap om hur du kan tänka när du ska välja säng.

Alla sover vi olika. En del lägger sig och sover på rygg med knäppta händer, andra sover helst på mage och med huvudet åt sidan. När vi sover på olika sätt kräver det också olika saker av sängen. Eftersom vi på Atlantis vill att du ska sova så bra som möjligt har vi tagit saken i egna händer och bedriver sedan flera år tillbaka forskning om sömn, i regi av Karolinska Institutet. Den kunskap som vi får av denna forskning kan du ta del av på Atlantis Sängspecialisten Sickla. Hos oss hittar du personal med en stor kunskap om hur sängen kan påverka ditt liv och vi hjälper dig gärna att prova ut en säng som passar dig. Detta kan vi även göra genom en så kallad ErgoCheck. Genom ErgoCheck kan vi kolla var dina belastningspunkter ligger i kroppen när du ligger i en säng och på så sätt kan vi se vilka delar av kroppen som behöver mer stöd. Du kan boka en tid för en ErgoCheck hos Atlantis Sängspecialisten genom att gå in på vår hemsida och välja Sickla Köpkvarter, eller så kommer du in till oss i butiken.  

Atlantis öppettider för sängspecialisten i Sickla stämmer överens med övriga köpkvarterets öppettider, vilket gör att du kan komma hit när helst köpkvarteret i övrigt är öppet. Du hittar oss på Smedjegatan i Sickla köpkvarter, med smidig åtkomst till parkeringshus.

Varmt välkommen!