I hjärtat av Sickla hittar ni vår odling. Här odlar vi sallater, kål och örter med största omtanke om smak, kvalité och miljö. Skörden levereras till fots eller med cykel till butiker, restauranger och boende i Sickla med omnejd.

Cubegreens driver och utvecklar kvartersodlingar i Sickla med hjälp av hydroponisk och vertikal odlingsteknik i fraktcontainrar förser vi stadsmiljöer med nyskördade och hantverksmässigt odlade grönsaker och örter året runt. Med vår hyperlokala skörd vill vi bidra till en hållbar livsmedelsförsörjning och till en mer smakrik och hälsosam livsstil.

Allt började med en passion för odling och mat. Genom Cubegreens förenas våra intressen och vår vision att ge fler tillgång till närodlade grönsaker. Med inspiration från det nordiska som såväl det internationella köket, brinner vi för att genom moderna odlingsmetoder upptäcka nya smaker.

Här kan du beställa skörd och produkter direkt från din stadsbonde.

För att underlätta för de som inte kan eller bör ta sig ut för att handla mat i dessa tider erbjuder Cubegreens fri hemkörning med elbil inom Stockholm med närförorter på torsdagar. Beställ senast onsdag kväll så skördar och levererar de din beställning under torsdagen.

Har ni några särskilda önskemål om hur Cubegreens kan hjälpa till i dessa tider finns de tillgängliga på info@cubegreens.se

För att beställa:

Gå till deras shop genom att klicka här