Att klippa håret har aldrig varit enklare.

Cutters är ingen vanlig frisörsalong. Vi har ett unikt drop-in koncept baserat på tre faktorer: effektivitet, kvalitet och fast pris oavsett kön eller längd på håret. Cutters är för dem som vill ha en smartare klippning - när det passar dig. Du kan enkelt se väntetider för alla salonger och beställa klippning via vår app. Vi erbjuder inte behandlingar som hårtvätt, färgning eller slingor, utan fokuserar istället på professionella hårklippningar till samma fasta pris för alla.

Välkommen till Cutters - Nordens mest populära frisörkedja!

Drop-in
Vill du klippa dig idag? Inga problem, vi har endast drop-in = mindre stress och planering för dig. I Cutters-appen kan du se väntetider för alla salonger och ställa dig i kö för en klippning så skickar vi ett meddelande till dig när det börjar närma sig din tur. 

Vi slösar inte din tid
Genom att skippa tidskrävande moment som hårtvätt och tidsbokning samt med våra unika klipptekniker kan våra professionella och utbildade frisörer leverera en kvalitativ klippning på kortare tid. Så att du får tid över till det som verkligen är viktigt för dig!

Klippning till fast pris 
Hår är hår. Vi gör ingen skillnad på vem du är eller hur långt hår du har. Hos oss är alla välkomna och alltid till samma fasta pris.