Välkommen till Lekia i Sickla ! Vi är en fullt utrustad leksaksbutik med stort fokus på säkra, roliga och lärorika leksaker. Hos oss hittar du allt från babyartiklar till just leksaker, men även inredning till barnrummet och såklart barnvagnar. Helt enkelt det mesta som behövs inför livet med småbarn.

Hör av dig eller kom in till oss när du behöver kontakta leksaksaffären i Sickla! Vi hjälper även gärna dig som kanske letar efter en födelsedagspresent till ett barn, men är osäker på vilken typ av leksak som passar vilken ålder. Det kan ju vara krångligt att hålla koll på alla de olika märken som dyker upp i leksakernas värld, från Babblarna till Lego och Brio - och där kan vi hjälpa dig att hitta rätt. Det finns knappt något härligare än att se ett lyckligt barn som leker med fina och hållbara leksaker.

Med lång erfarenhet av barn och de produkter som behövs kring dem så hjälper vi även gärna föräldrar att hitta rätt i den djungel det är med barnvagnar, inredning till barnrum och så vidare. Vi har förutom vårt breda leksakssortiment nämligen även en välfylld babyavdelning med barnvagnar, bilbarnstolar och inredning till barnrummet. Hos oss hittar du dessutom ett stort urval av leksaker och babyartiklar som du bara kan köpa hos oss! Det kan vara väl värt ett besök, och det smidiga med Lekia leksaksaffär i Sickla är att hos oss hittar du det mesta inför barnlivet på ett och samma ställe – inredning till barnrummet, säkerhetsartiklar och bilbarnstolar, barnvagnar och leksaker. Vi hjälper gärna till och ger tips och råd inför vad som kan passa just er familj. Ni hittar oss lätt i Simbahuset, mitt i köpkvarteret, och med enkel åtkomst till parkering precis utanför. På så sätt blir det enkelt att frakta hem spjälsängen, barnvagnen eller julklappsinköpen!