Kalendarium

Senare

lördag 29 feb

 • 11:00 - 15:00

  Sportlovsskoj på Marcusplatsen!

  Lördagen den 28 mars mellan 11-15 händer det en massa skoj vid isbanan på Marcusplatsen. Som vanligt kan du låna skridskor och hjälm samt byta ut dina urvuxna skridskor. Vi utlovar snögaranti! Kom och gör en snöängel, bygg en snögubbe eller skapa snökonst. Lek loss på isen och delta i sportlovsutmaningen mellan 12-14. Vi bjuder på våfflor och saft! 

 • 13:00 - 17:00

  Gryningsljus till Nattljus

  Ljuset är en fotografs redskap. Ordet fotografi betyder att måla med ljus. Ljuset är i ständig förändring. Inte bara genom årstiderna men också över dygnet.

 • 15:00 - 15:45

  Clownen Manne

  Äntligen är Clownen Manne på Dieselverkstaden!

Senare

fredag 13 mar

 • 10:15 - 11:00

  Barnrytmik

  Tillsammans skapar vi en lustfylld stund med sång, dans, rytm och rörelse där alla får möjlighet att finna sitt eget sätt att uppleva musik. Genom rytmiken främjas barnets estetiska, motoriska och mentala utveckling. Vi välkomnar alla barn i sällskap med en vuxen, har man särskilda behov kan ytterligare en assistent eller annan medföljare vara med och hjälpa till om det önskas eller behövs.

Senare

lördag 18 apr

 • 11:00 - 15:00

  Bakluckeloppis

  Välkomna till vår första bakluckeloppis. Vi fyller hela runda p-huset med bakluckor, prylar och människor, rena rama loppiskalaset! Det...

Sportlovsskoj på Marcusplatsen!

Sportlovsskoj på Marcusplatsen!