Filmstaden Sickla är en mysig biograf med hela fem salonger med totalt 601 platser. Biografen ligger inhyst i den gamla dieselverkstaden och har höga och vackra fönster ut mot Marcusplatsen. Det finns en cafédel i anslutning till försäljningsdisken där vi såklart säljer godis och snacks.

I Sickla Köpkvarter i Nacka har man verkligen fördelen i att kunna gå på en biograf med karaktär. Filmstaden i den gamla dieselverkstaden passar perfekt för bio och film, då den anrika lokalen ger rätt stämning under alla årstider.

När du letar efter en bra biograf i Sickla är Filmstaden i köpkvarteret verkligen ett alternativ. Det är lätt att ta sig hit, oavsett om man kommer med bil eller med kollektivtrafik, då Slussen ligger endast sju minuter bort, och du kan ta ett flertal bussar. Filmstaden i Sickla Köpkvarter har dessutom ett stort utbud av filmer och kan visa ett flertal samtidigt i de fem olika salongerna.

Umgås med nära och kära genom att spendera en stund på någon av restaurangerna i köpkvarteren innan eller efter ni går på bion. Gå och fika med barnen innan barnbion börjar, eller varför inte förlägga ett födelsedagsparty här, med en avslutning på just Filmstaden biograf Sickla? Du kan även köpa presentkort på bioupplevelser via Filmstadens hemsida, vilket inte bara är en bra present till den filmfrälste, utan till de flesta som gillar att bli underhållna!