Dekorativ bild

Kultur och nöje i Sickla

I Sickla möts man av en unik atmosfär av gammalt och nytt. En stad i rörelse där människor arbetar och lever vägg i vägg med restauranger, handel, kultur och stora internationella företag

Dekorativ bild

Träna på MUDO Academy

MUDO Academy erbjuder taekwondo träning för barn från 3 år och vuxna. Det är aldrig för sent att börja och varken förkunskaper eller speciella fysiska förutsättningar behövs.

Läs mer
Dekorativ bild

Skills Academy

Skills Academy är ett officiellt TOCA Football Training Center och bedriver inomhusfotbollsträning för alla som tycker om fotboll. Oavsett ålder eller individuell nivå så erbjuder de en utvecklande träning med snabba förbättrande resultat samtidigt som man skapar en peppande atmosfär där du som besökare får känna dig både trygg och sedd.

Läs mer
Dekorativ bild

Bo över i Sickla på Clarion Collection Hotel Tapetfabriken

Här finns restaurang och bar för både hotellgäster och grannar. Kvällsmat och fika ingår i rumspriset! Välkommen till charmiga Clarion Collection Hotel Tapetfabriken.

Läs mer
Dekorativ bild

Klättra mot toppen hos Klätterverket

Det är roligt att klättra! På Klätterverket i Sickla kan alla klättra, gammal som ung, nybörjare som proffs.

Läs mer
Dekorativ bild

Luta dig tillbaka och njut av en riktigt bra film

När gick du på bio senast? Unna dig en filmupplevelse i anrika miljöer hos oss i Sickla.

Läs mer
Dekorativ bild

Ta en läspaus i shoppingen

Behöver du komma ner i varv? Besök biblioteket i Sickla och få en hälsoboost – helt gratis.

Läs mer
Dekorativ bild

Hantverk design och finfika i gedigen industrimiljö

I Monteringshallen blandas doften av läder och nybakat med ljudet av hammarslag samt från symaskiner och sågar. Här känner du kreativiteten som flödar medan du strosar runt bland hantverkarna och tar del av deras skapande på plats.

Läs mer
Dekorativ bild

Besök Dieselverkstaden

Dieselverkstaden är Sicklas alldeles egna kulturhus! Här finns en rad olika verksamheter som tillsammans bidrar till den sköna atmosfär som våra besökare ofta pratar om, “här kan man bara vara”. Nacka konsthall, bibliotek, klätterverket, restaurang och fik samt mycket mer. Varmt välkomna!

Läs mer
Dekorativ bild

Centurion Padel

Centurion Padel är så mycket mer än bara padel! Här finns något för alla! Utöver spel på våra padelbanor så erbjuder vi även sveriges kanske finaste pickleballbana, boule, simulatorgolf, innebandy, pingis samt dart. Ta en bastu i VIP-relaxen eller varför inte njuta av en god pizza och en iskall öl eller ett glas bubbel?

Läs mer