ChangeGroup erbjuder de bästa växelkurserna och 0% i avgift för alla onlinebeställningar. Du kan hämta din valuta i någon av våra kontor i Sverige eller postombud närmast din folkbokföringsadress.  

Så här kan du växla din valuta:

  1. Beställ din valuta online på ChangeGroups hemsida

 Genom att lägga en beställning på ChangeGroups hemsida kan du spara betydligt. Lägg helt enkelt din beställning online och hämta din valuta på Sickla Köpkvarter innan du reser. På så sätt får du den bästa kursen för din valutaväxling och 0% i avgift.

2. Växla din valuta hos ChangeGroup kontor

 Om du inte har tid att beställa online erbjuder ChangeGroup’s kontor i Sickla Köpkvarter snabba tjänster för valutaväxling som är speciellt utformade för resenärer, som valutaväxling, BuyBack – Återköpsservice, räkningsbetalningar, kontantinsättning och pengaöverföring med Western Union.

 

Varför växla din valuta med ChangeGroup?

  • Bästa kurser och 0% i avgift för alla onlinebeställningar
  • Praktiskt läge: ChangeGroup Sickla Köpkvarter är bekvämt beläget i köpcentret.
  • 30 års erfarenhet: Med tre decenniers erfarenhet av att tillhandahålla utländska valutor till resenärer har ChangeGroup en stor kunskap och en beprövad erfarenhet.
  • Omfattande valutamöjligheter: ChangeGroup erbjuder ett brett urval av över 60 valutor, inklusive de mest exotiska, vilket säkerställer att du kan få den valuta du behöver.
  • Professionellt team: ChangeGroups vänliga och erfarna team finns alltid tillgängligt för att hjälpa dig med eventuella frågor du kan ha.

För ytterligare information om ChangeGroups tjänster och filialplatser, besök vår webbplats på https://se.changegroup.com/