Tapetserargruppen Svängen har öppnat för beställningar i Monteringshallen!

Allt fler väljer att klä om sina möbler i stället för att köpa nytt. Hos Tapetserargruppen Svängen i Monteringshallen i Sickla kan dina möbler bli som nya. Vi arbetar åt privatpersoner och företag samt samarbetar vid behov med skickliga möbelsnickare, formgivare och konservatorer. Det innebär att vi kan ta fram helhetslösningar, såsom platsbyggda möbler.

Vi som arbetar på Tapetserargruppen är utbildade möbeltapetserare vid Malmstens, en treårig högskoleutbildning inom hantverk och design. Vi har även gesällbrev, vilket styrker vårt hantverkskunnande.

Utöver vår tapetserarutbildning har vi tidigare studier och bakgrund inom konst och formgivning. Därför är vi även bra på att guida kunder i allt från inredning till materialval och sömnadsdetaljer.

Vi märker att många intresserar sig för miljövänliga material, vilket vi uppmuntrar och föredrar att arbeta.

Hos oss kan du även köpa kvalitetstyger från till exempel Morris & Co, Brunschwig & Fils, GP & J Baker, Designers Guild, Casa Rosa – Romo, Ludvig Svensson, Växbo Lin, Kvadrat, Skandilock, Berghems väveri, Astrid, Tärnsjö Garveri, Jobs och många fler.

Steg ett brukar vara att skicka in bilder på sin möbel genom hemsidan, därefter ges ett första prisförslag.

Läs mer på www.tapetserargruppen.com