JJ Nails är nagelsalongen som erbjuder nagelbehandlingar efter dina önskemål. Hos oss kan du få manikyr eller nagelförlängning i akryl eller gelé. Vi vill gärna göra stunden du spenderar hos oss så avkopplande och mysig som möjligt och du kan därför till exempel avnjuta en kopp kaffe och sitta i någon av våra massagestolar undertiden som du får dina fötter och tånaglar fixade. Vi har fått reda på av kunder att de nästan slumrar till när de sitter där – ett gott betyg för oss tycker vi.

Kom till oss på JJ Nails nagelsalong Sickla när du har tid och när det passar dig. Är det körigt en vecka, såpass att du kanske inte har koll på om du hinner med en pedikyr, men till sist lyckas klämma in en stund medan du ändå är i krokarna, kom då in till oss i Sickla Köpkvarter och se om vi har någon ledig drop-in-tid! Vi erbjuder både drop-in och tidsbokning. Smidigt även när du blir spontaninbjuden till en festlig tillställning på helgen och känner att du vill göra något roligt med naglarna.

Ett hett tips är även att ge bort en pedikyr eller en manikyr till någon du tycker om, kanske bara som en fin gest, men det passar ju även alldeles utmärkt till födelsedagar, julafton eller varför inte mors dag?

Som kund hos oss kan du även få ett stämpelkort - fyll stämpelkortet och få 50% på nästa behandling.

Du hittar oss i Simbahuset. Ni når butiken via entré på Siroccogatan.

Välkommen till oss på JJ Nails!