Det är roligt att klättra! På Klätterverket, som ligger i Dieselverkstaden, i Sickla kan gammal som ung, nybörjare som proffs klättra. Vi har stora lokaler och erbjuder olika kurser och utbildningar inom klättring. Kom hit och prova på att klättra under ett par timmar tillsammans med instruktör, eller testa bouldering, en typ av klättring som görs på lägre klätterväggar ovanför tjocka madrasser – kanske perfekt för dig som tycker att det är lite kittligt i magen med klättring på högre höjder?

För barnkalas erbjuder vi på Klätterverket i Sickla en timmes klättring för barnen, där födelsedagsbarnet får klättra först och därmed hamnar lite mer i fokus. 

Ett liknande koncept som för barnkalasen kan vi även erbjuda för till exempel möhippor och svensexor, eller andra grupper. Kika in på vår hemsida för mer information om möhippor, svensexor, barnkalas eller andra event som ni kan anordna hos oss på Klätterverket i Sickla.

Klätterverket i Sickla

Klätterverket ligger mitt i Sickla och är lätt att nå med både bil och offentliga kommunikationer. Här erbjuds både nyfikna amatörer och säkra fantaster en fräsch och modern miljö att klättra i. Klätterverket i Sickla är ett av Nordens största inomhuscenter för klättring. Klätterväggarna hos oss är 14 meter höga och här finns över 1000 kvm klättring att välja mellan, 32 topprep, sex ledväggar och mycket bouldering. Du byter om i stora och bekväma omklädningsrum.

Vi har ett stort utbud av kurser runt klättring, med allt från prova-på-kurser till kurser för mer avancerade klättrare och specialanpassade teknikkurser för den som vill vässa sina kunskaper lite extra.