Restaurang Libanesen hittar ni i hjärtat av Sickla, med härlig uteservering mittemot Dieselverkstaden. Här serveras libanesisk mat både som dagens lunch och a lá carte där ni hittar deras berömda Meze.

Gemenskap, generositet och gästvänlighet är milstolparna inom den libanesiska kulturen och det är det som familjen som dirver Libanesen vill förmedla till sina gäster. I Libanon är maten en hyllning till livet. Oändliga varianter och magiska smaker som är nyttiga och naturligt framställda med äkta kärlek. Det är runt maten som familjen samlas, vännerna träffas och kärleken strömmar. 

På Libanesen så reflekterar vår mat och service dessa libanesiska traditioner. Vi lägger stor vikt vid att smakerna ska sitta och vi tillagar endast med de finaste råvarorna. Hos oss kan du avnjuta allt från traditionell libanesisk meza till grillmenyer och husmanskost. Men det är inte bara smakerna och servicen som är vårt fokus, vi bjuder gärna på oss själva så att våra gäster får uppleva den libanesiska stämningen. Som vi även brukar säga till våra gäster, i den här restaurangen är ni i Libanon. 

Så det är med öppna hjärtan och breda leenden som vi välkomnar er till Libanesen - en sann libanesisk restaurang.