Hitta & Parkera

Dekorativ bild

Att hitta till oss är enkelt, både med bil och med kollektivtrafiken.

Med bil

Norrifrån- Kör stadsgårdsleden 222, ta av mot Järlaleden 260.
Söderifrån- Kör södra länken, ta av mot Järlaleden 260.
Nacka/ Värmdö- Kör väg 222, sväng av vid Sickla vägen.

Avstängd infart från Värmdövägen samt omledd trafik

Nacka kommun bygger om Sickla Industriväg till stadsgata. Vägen är avstängd för genomfart av motortrafik under byggtiden. Infarten från Värmdövägen till Sickla Industriväg stängs av och arbetet beräknas vara färdigt våren 2022.

För er som tar bilen innebär det att ni kommer åt Galleriagaraget samt entrén till Curanten, med infart via Atlasrondellen (vid Bauhaus).

image0e58.png

Parkering

Vi har 2600 st P-platser. Vi erbjuder alltid 3 timmars fri parkering per dag. Har du parkerat mindre än 3 timmar lämnar du din parkeringsplats utan att betala.
Efter de tre fria timmarna tillkommer en avgift på 20 kr per påbörjad halvtimme (max 200 kr/dag).

Lediga parkeringsplatser i Sickla just nu

0 av 2266 Utomhus
0 av 308 Nedre
166 av 272 ICA garaget
0 av 207 Galleria garaget
219 av 358 Sickla Front II

Du kan betala på något av följande sätt:

Betalautomat – betala med kort i automaterna som du hittar vid entréerna. Efter betalning har du 15 min på dig att lämna parkeringen.

Automatisk betalning – registrera ditt betalkort på mitt.parkman.nu så dras parkeringsavgiften varje gång du parkerar i en Autopay-anläggning.

Betala i efterhand – betala inom 48 timmar på mitt.parkman.nu

Faktura – om du inte väljer något av ovanstående betalalternativ skickas en faktura till fordonsägaren. Observera att det tillkommer en fakturaavgift på 39 kr.

För mer info, läs här.

Kollektivtrafik

Saltsjöbanan till Sickla.
Tvärbana nr 22 till Sickla.
Bussar 401 och 403 till hållplats Sickla station, Sickla allé och Sickla industriväg.
Bussar 405, 409, 410, 413, 414 och 422 går till hållplats Sickla Bro.
Buss 71 från Slussen/Jarlaberg samt buss 74 från Mariatorget stannar vid hållplats Sickla Udde.

Kameraövervakning i Sickla

Kameraövervakningen i Sickla hanteras av vår säkerhetsleverantör Tempest. Kamerorna spelar in rörliga bilder från parkeringshus, garage, allmänna ytor, entréer, personalentréer, lastkajer, fasader och takkameror utomhus. På samtliga entréer aviserar vi om att vi utför kameraövervakning med hänvisning till https://www.al.se/kameraovervakning

På ovan länk kan ni läsa mer om hur vi hanterar insamlad data och personuppgifter. Vi har valt att investera i kameraövervakning då vi vill skapa en tryggare plats för oss som har Sickla som arbetsplats och våra besökare. Kameraövervakningen kan hjälpa oss att förebygga och förhindra incidenter som är negativ art samt att vi kan bistå med hjälp i polisiära ärenden om det krävs.