På Bright 1-2-3 strävar vi efter att erbjuda mer än "bara" produkterna vi säljer. Som kund hos oss kan du förvänta dig en service utöver det vanliga och en kvalité som genomsyrar hela processen från första möte, vidare genom köpet och under hela produktens livslängd. 

Vi har ett brett och noga utvalt sortiment inom belysning med fokus på kvalité, funktion och design. 

I vårt sortiment hittar ni internationellt erkända varumärken som Louis PoulsenFlosSecto DesignTom DixonLe KlintLightyears&traditionMuuto och Örsjö Belysning.

Vi har även ett urval svenska och utländska varumärken, stora och små, som inte är lika kända men som står för samma grundvärderingar som vi och uppfyller våra krav på kvalité, funktion och design. Bland dessa hittar ni bland annat BelidBy RydénsKonsthantverkPholcCare of BankerydWatt & Veke, ArmaturhantverkGloben LightingAnetaSuper LivingBergo Lampskärmar och Vallentuna Skärmateljé.

Många olika formgivare finns representerade bland våra varumärken. Några av de mest tongivande är Verner PantonArne JacobsenPoul HenningsenTom DixonSeppo KohoLouise CampbellCecilie Manz Phillippe Starck och Jonas Bohlin.

 

Utöver armaturer så erbjuder vi också ett mycket stort urval av LED-lamporglödlamporhalogenlampor och lysrör. Vi har de flesta vanliga och ovanliga lampor i lager i vår butik i Sickla Köpkvarter. Skulle vi mot förmodan inte lagerföra just den lampa ni är ute efter så beställer vi mer än gärna hem den åt er. Vi har genom våra leverantörer inom ljuskällor tillgång till allt mellan himmel och jord. Våra största leverantörer inom ljuskällor är AiramOsramStar Trading och Unison.

Finn rätt ljus!

Vi vet hur viktigt det är med rätt belysning på rätt plats för att skapa den rätta känslan och atmosfären. Allmänljus, funktionell belysning, dekorativ belysning. Behoven är många och skiftar från rum till rum och från dag till natt. Enbart genom att använda rätt ljuskälla kan göra stor skillnad för hur du upplever rummet. Vi ser till att du får rätt typ av belysning så väl som rätt färg på ljuset.

Vi erbjuder tre olika tjänster med ljussättning, ljuskonsultation och
ljusplanering av downlights.