Electrolux Home – Allt för hemmet

Hos Electrolux Home hittar du allt från kök, vitvaror, dammsugare och köksmaskiner till köksinspiration för att inspirera människor till en sund och kreativ livsstil. Allt som gör ditt hem komplett. Vi har även företags- och projektförsäljning av kök och vitvaror. Varmt välkommen in i butiken för att prata med våra experter! 

JKE Nordic Kitchen Design

Köket är hemmets hjärta - låt både miljötanken och vacker design prägla såväl ditt val av kök som vitvaror. Electrolux Homes köksmärke JKE tillverkar kök för alla, oavsett önskemål, behov och förutsättningar. Välkommen in i vår nybyggda köksutställning!

Nordisk design och dansk kvalitet

JKE Design står för nytänkande kring nordisk design och dansk kvalitet. Stilrena nordiska kök att leva i, tillverkade i Danmark, alltid av hög kvalitet, i framkant vad gäller materialval och med en formgivning som passar den nordiska livsstilen. JKE Design erbjuder kök som helt går i linje med Electrolux Homes designtradition.

Hållbarhet & omtanke

Våra JKE-kök är tillverkade i Danmark med en hållbar formgivning i fokus. Det innebär certifierat trä som kommer från välmående skogar, hållbara material, vattenbaserad färg och lack liksom plast och metall utan miljöfarliga och ohälsosamma ämnen samt en tillverkning som drivs till 100% av vind-, vatten- och solenergi - allt för att ge våra kunder kök med minsta möjliga klimatavtryck. Flera av våra köksluckor är dessutom miljömärkta med Svanen.

Ni når butiken via entré på Siroccogatan.