BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Här hittar ni som är blivande föräldrar ett mycket brett sortiment.

Baby- & barnbutik


BabyWorlds butik i sickla som är på 1000 kvm rymmer många kända och bra varumärken. Vi på BabyWorld vill göra det så smidigt och enkelt som möjligt för blivande föräldrar, och föräldrar den första tiden, genom att hjälpa våra kunder göra säkra och praktiska val när det kommer till all utrustning som behövs kring ett litet barn. Personalen i Sickla är utbildade,  kunniga och hjälper er gärna i valet av barnvagn, bilbarnstol och övrigt inför det kommande småbarnslivet.

BabyWorlds butik i Sickla ligger smidigt till på plan 2 i Magasinet. Härifrån har du lätt åtkomst till parkeringsplatser i samma hus, vilket är väldigt smidigt om du till exempel vill köpa till något till barnvagnen och har med dig både barn och barnvagn i bilen.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.