Gå & Löpkliniken är en av Sveriges ledande experter på skor, skoinlägg, skadeskydd och behandling av belastningsskador.

Att röra på sig är en viktig del i de flestas liv vare sig det handlar om motion, arbete eller som avkoppling. Vi på Gå & Löpkliniken värnar om våra kunder och patienter och vill att de ska kunna röra sig obehindrat. Hos oss hittar du skor, ortopediska inlägg, ortoser, och tillbehör för: löpning, promenad, gruppträning, gymmet, jobbet och semestern.

Vårt koncept bygger på att hitta rätt produkt till rätt kund. Med rätt skor på dina fötter, skoinlägg som avlastar kroppen och utrustning till din träning har vi stora möjligheter att hjälpa dig förebygga och behandla skador.

För att hitta rätt skor och hjälpmedel krävs välutbildad personal. Därför har alla som jobbar på våra kliniker endera lång erfarenhet av motions- och arbetsrelaterade överbelastningsskador eller utbildning inom motion och friskvård. Med den senaste kunskapen, teknologin och materialen ser vi till att behandla alla människor olika. Våra experter är alltid redo att ge dig tips och råd kring produkter, skador och träning.Gå och löp brödtext.jpg