Letar du efter unika och kvalitativa möbler i rejäla material som kommer hålla i generationer? När du kommer till Peter Lindqvist har du hittat rätt. Vi designar, tillverkar och säljer möbler och inredning i järn, ek, betong och sten - rejäla naturmaterial som ger en känsla av beständighet. Här ligger fokus på unika möbler som är klassiska och tidlösa. Vi gör även fina interiördetaljer, som vedhållare och vinställ, vilket kanske är en passande present till ett nygift par?

Hos oss hittar du dels ett urval av möbler som vi kan tillverka på beställning, men utöver det så gör vi även möbler efter personliga önskningar. Kanske har du en egen idé? Vi har möjlighet att utforma möbler tillsammans med dig, dels efter dina önskningar, men även efter speciella mått. Egentligen är det fantasin som sätter gränser för vad vi kan skapa till dig och vi arbetar gärna i nära samarbete dig om du vill att vi skapar möbler åt dig.

Några av de samarbeten som vi på Peter Lindqvist möbelaffär i Sickla har gjort är bland annat det med Restaurang Frantzén, där vi tog fram delar av deras inredning till restaurangen i Gamla Stan. Restaurang Frantzén har belönats med två stjärnor i Guide Michelin och vi är mycket stolta över samarbetet. Ett annat samarbete vi är stolta över är det vi hade med Skultuna inför Formex. Vi skapade borden i järn till deras monter, och dessa hängde även med Skultuna till U.S.A. på turné efter Formex. Vi kan även nämna att vi gjort delar av inredningen till Urban Deli, som även det ligger i Sickla! Besök Peter Lindqvist under våra öppettider för möbelaffären i Sickla (mån-fre 10-18, lör 11-16) i hantverks- och ateljékvarteret och ta en sväng förbi Urban Deli innan för att få en bild av hur vi kan skapa enhetlig inredning för restauranger, caféer och butiker. 

Besök oss i Monteringshallen Sickla, Smedjegatan 10