Vill du rama in något du tycker om och värdesätter? Vad det än är blir det snyggare med rätt inramning. Vi hjälper dig med olika typer av inramningar och känner en stor stolthet över vårt hantverk. Hos oss kan du dels låta rama in motiv med udda mått och välja mellan olika sorters ramar från vår ramaffär i Sickla. Du hittar oss i Monteringshallen, vid Järnvägsgatan/Smedjegatan.

Att skapa vackra arrangemang och inramningar för motiv som man värdesätter är något av en konstform och vi på Ninris Ramverk och ramaffär vill visa dig hur fantastiskt motivet kan bli med rätt inramning. Oavsett vad det är du vill rama in, så kan ramen hjälpa till att förhöja konstverket och det blir helt enkelt snyggare med rätt inramning. 

Genom att kombinera olika ramar med varandra i ett rum kan du även skapa ett enhetligt flöde bland dina konstverk, fotografier och målningar. Med 16 års erfarenhet av hantverk och ett konstnärligt seende hjälper vi dig att hitta en inramning som passar just dig och ditt hem. Så kom in till oss när du behöver köpa ramar - vi visar dig hur fantastiskt det kan bli. 

Köpa ramar i Sickla

I vår butik i Monteringshallen kan du botanisera på plats bland våra ramar. Du kan besöka oss när du vill köpa ramar i Sickla, men även om du bara vill inspireras och beskåda hur vi har arrangerat ramar och konstverk på väggarna, perfekt för att du ska kunna få en bild av hur vi kan hjälpa dig.

Du kan även vända dig till oss via vår egen hemsida när du vill veta mer om inramning och dess olika områden. På hemsidan skriver vi på Ninris Ramaffär Sickla en blogg där vi delar med oss av vår kunskap. Kunskapen om inramning fick Nina bland rammakare i New York. Hon har även en utbildning inom konst, media och litteratur, vilket ytterligare förhöjer kunskapen. Olivia kom till butiken under 2015. Hon lär sig hantverket på plats och har en certifiering som rammakare. 

Kom förbi vår butik för att köpa ramar från Ninris Ramverk i Sickla, eller kontakta oss för tidsbokning om du behöver inramning av speciella verk!

Besök oss i Monteringshallen Sickla, Smedjegatan 10