Dekorativ bild

Kolla in matkartan

Ladda ner kartan och hitta just din favorit

Läs mer

Restauranger A-Ö

Sett från ovan är hela Sickla en stor foodcourt. Välj mellan 30 serveringar.

Läs mer
Dekorativ bild

EN STADSDEL MED SMAK AV LIVET

Sett från ovan är hela Sickla en foodcourt. Mellan Nobelberget i väster och Järlasjön i öster kan du på lite drygt tio minuter nå det svenska, amerikanska och italienska köket men också det asiatiska, libanesiska och mexikanska. Eller stanna till och fika på något mysigt café som ligger längs samma rutt. Med över trettio serveringar som sträcker sig från restaurang och konditori till café och saluhall finns här något för varje tillfälle och smak.

Dekorativ bild

Espresso House

På Espresso House brinner vi för kaffe. Vårt uppdrag är att ge våra gäster en upplevelse som överträffar deras förväntningar. Vänlighet är vägledande för våra handlingar, både mot varandra, våra gäster och vår planet.

Läs mer
Dekorativ bild

Robin Delselius

Ett härligt kvartersbageri med det där lilla extra – äkta känsla, härliga handgjorda bakverk och sötsaker som bakas på bra och naturliga råvaror. Även frukost och lättare luncher finns på menyn.

Läs mer
Dekorativ bild

Din lokala chokladmakare finns i Sickla

Praliner, kurser och event. På Nobelberget tillverkas det nu chokladpraliner som uppmärksammas världen över. Varmt välkommen!

Läs mer
Dekorativ bild

Hemköp Sickla

Varmt välkomna till Sicklas nya matdestination, fylld med matglädje och inspiration! Den 1 700 kvadratmeter stora butiken ingår i Sabis samarbete med Axfood.

Läs mer
Dekorativ bild

Sveriges bästa glassmästare finns i Sickla

Fredagen den 15 april 2022 öppnade den omtalade och prisbelönta Kennys Gelato en ny gelateria i Sickla. Bakom satsningen står Kenny Mattsson, som nyligen korades till svensk mästare i glasstillverkning!

Läs mer