Dekorativ bild Dekorativ bild

Avvikande öppettider i vissa butiker

Läs mer här!

AVVIKANDE ÖPPETTIDER FÖREKOMMER idag 22 jan

Dekorativ bild

Avvikande öppettider

Från och med den 3:e januari har butiker och restauranger i Sickla möjlighet till reducerade öppettider. Vi rekommenderar därför att ni kikar in på hemsidan innan ni besöker oss. Allt för att du ska kunna planera på bästa sätt.

Läs mer här
Dekorativ bild

Planera ditt besök

För att du ska kunna känna dig säker i Sickla vill vi här visa vilka tider det är färre respektive fler människor på plats

Läs mer
Dekorativ bild

Ett kort - 100 möjligheter

Att hitta den perfekta presenten kan vara allt annat än enkelt. Sicklas presentkort ger mottagaren möjlighet att själv bestämma vad den vill ha. Den perfekta presenten!

Läs mer
Dekorativ bild

Två meters omtanke

Tack för att du håller avstånd. Din säkerhet är vår högsta prioritet. Sickla följer ständigt Folkhälsomyndighetens restriktioner. För att bidra till minskad smittspridning av Covid-19 behöver vi alla visa hänsyn.

Läs mer
Dekorativ bild

Beställ närproducerad mat direkt av producenten

Varannan måndag kommer REKO-ringen till Sickla

Läs mer
Dekorativ bild

Hantverk och design i gedigen industrimiljö

I Monteringshallen blandas doften av läder med ljudet av hammarslag samt från symaskiner och sågar. Här känner du kreativiteten som flödar medan du strosar runt bland hantverkarna och tar del av deras skapande på plats.

Läs mer
Dekorativ bild

Leveriet ett unikt postombud

På Leveriet kan du lätt och smidigt hämta och skicka paket. Dessutom finns det provrum, återvinningsstationer och inslagningsdisk för att slå in både presenter och paket. Behöver du hjälp att returnera något du handlat online så hjälper personalen till.

Läs mer