Dekorativ bild

Hur planerar man ett fungerande kök?

Puustelli, en av våra köksåterförsäljare har delat med sig av sina bästa tips.

Ta del av vår Köks-hjälp här.
Dekorativ bild

Vägen till ditt nya kök går via Sickla!

Det är mycket att tänka på när man planerar för ett nytt kök. Vilka material ska jag välja, vilka vitvaror får jag inte missa, vad får det kosta och hur ser min tidplan ut? Är bara några av alla de frågor som uppkommer. I vårt kvarter finns flera butiker som kan hjälpa dig att förverkliga dina köksdrömmar, eller förverkliga kök du inte ens visste att det gick att drömma om. Med kunniga återförsäljare vid din sida blir den kreativa processen med att skapa ett nytt kök rolig och besluten lite enklare att ta.

Dekorativ bild

Ballingslöv

Vardagsglädje är olika saker för olika människor. Vardagsglädje är vårt löfte till våra kunder. När någon köper en produkt eller lösning från Ballingslöv ska detta alltid ingå i köpet.

Läs mer
Dekorativ bild

Electrolux Home

Hos oss på Electrolux Home hittar du nytt kök, vitvaror, förvaring, dammsugare och köksmaskiner. Allt som gör ditt hem komplett. Ta även del av köksinspiration, gratis köksplanering och guider!

Läs mer
Dekorativ bild

Elon

ELON är Sveriges största vitvarukedja med cirka 130 butiker fördelade över hela landet. I din lokala butik kan du handla vitvaror och småel av kompentent personal.

Läs mer
Dekorativ bild

Ett vackert kök

Hos oss hittar du funktionella, formstarka miljöer från Canadaköket, Tibrokök & Kungsäter Kök Exklusiv, svenska kök byggda med hög kvalitet och traditionellt hantverkskunnande.

Läs mer
Dekorativ bild

HTH

Hos HTH vet vi att köket är husets hjärta där familj och vänner samlas kring god mat och trevliga stunder tillsammans. Den goda maten och det trevliga sällskapet står du för medan vi hjälper till att designa ditt nya kök.

Läs mer
Dekorativ bild

Marbodal

Välkommen in till vår köksbutik där du kan stifta närmare bekantskap med vårt sortiment. Du kan boka en tid med oss och berätta om dina önskemål. Då skapar vi, utifrån dina behov en inredning som passar just dig.

Läs mer
Dekorativ bild

Puustelli

Vi designar ett kökspaket som motsvarar dina önskemål och behov och du får reda på det totala priset för ditt nya kök med dess arbete. Förutom köket går det även att få möbellösningar för andra utrymmen i hemmet.

Läs mer
Dekorativ bild

Elgiganten

Elgigantens erbjudande är ett gigantiskt sortiment av kända märkesvaror och relaterade tjänster till låga priser.

Läs mer