Dekorativ bild

Kultur och nöje i Sickla

I Sickla möts man av en unik atmosfär av gammalt och nytt. En stad i rörelse där människor arbetar och lever vägg i vägg med restauranger, handel, kultur och stora internationella företag

Dekorativ bild

Lek och stoj, skepp ohoj

Behöver barnen leka av sig? Ta en paus i shoppingen och kom till vårt lekrum, win win för alla i familjen.

Läs mer
Dekorativ bild

Hantverk design och finfika i gedigen industrimiljö

I Monteringshallen blandas doften av läder och nybakat med ljudet av hammarslag samt från symaskiner och sågar. Här känner du kreativiteten som flödar medan du strosar runt bland hantverkarna och tar del av deras skapande på plats.

Läs mer
Dekorativ bild

Klättra mot toppen hos Klätterverket

Det är roligt att klättra! På Klätterverket i Sickla kan alla klättra, gammal som ung, nybörjare som proffs.

Läs mer
Dekorativ bild

Sickla Indoor Golf

Älska golf året runt! På Sickla Indoor Golf finns 9 golfsimulatorer – alla utrustade med samma teknik som proffsen använder - TrackMan 4. Med hjälp av Trackman 4 kan du utveckla ditt spel året runt i en härlig och skön inomhusmiljö. Spela en tävlingsrunda med dina golfkompisar oavsett väderlek eller kom förbi och träna slag på banor från hela världen.

Läs mer
Dekorativ bild

Skills Academy öppnar våren 2021

Skills Academy är ett officiellt TOCA Football Training Center och bedriver inomhusfotbollsträning för alla som tycker om fotboll. Oavsett ålder eller individuell nivå så erbjuder vi en utvecklande träning med snabba förbättrande resultat samtidigt som vi skapar en peppande atmosfär där du som besökare får känna dig både trygg och sedd. Det är via glädje och ett unikt framtaget koncept som vi skapar framtidens stjärnor och eller för den delen bara ett livslångt intresse för fotboll.

Läs mer