Sicklas sommarpärlor

Dekorativ bild

Sicklas sommarpärlor

I Sickla finns det gott om smultronställen att upptäcka. Här kommer våra bästa tips. Ta ett dopp från de nya bryggorna i Kyrkviken, paddla kajak i Sicklasjön. Det och mycket mer kan du ta del av bland våra härliga sommartips!

Välkomna till Sicklas nyaste badplats, bryggorna vid Kyrkviken är äntligen färdiga! De vackra bryggdäcken har snabbt blivit en storfavorit bland besökare. På den stora badbryggan finns det tre badstegar och massor med solplatser och på den lite mindre bryggan finns det gott om sittplatser för dig som bara vill vila eller sola. Bryggorna ligger vid Järlaleden, strax öster om Sickla.
Kyrkviken-2.jpg

Njut av sköna sommarkvällar på Sicklas många uteserveringar. Välj mellan att avnjuta en kaffe, cocktail, glass eller en bit mat. Här finns SovelFriends CornerBistro Sickla, Kennys Gelato, Robin Delselius Bageri, Urban Deli, Holy Kebab, Bastard Burger och många fler. Alla med ett härligt solläge!Kennys Gelato uteservering.jpg

Du kan även åka skidor mitt i sommaren! SummerSki i Hammarbybacken är en ca 9000 kvm stor åkbar yta i form av artificiellt gräs som efterliknar känslan av att åka på snö. Testa även Mountain Coaster (räls på ca 800 meter), klätterparken som består av sju olika höghöjdsbanor eller Mountain Tube där du åker ned för backen i en gummiring.

Hammarbybacken.jpg

Bio är ett perfekt avslut på ljumma kvällar eller för de dagar där regnet bara faller. Här är hittar du bioaktuella filmer på Filmstaden Sickla.

Filmstaden.jpg

 

Nobelberget sommar.jpg