Sicklas sommarpärlor

Dekorativ bild

Sicklas sommarpärlor

I Sickla finns det gott om smultronställen att upptäcka. Här kommer våra bästa tip. Du kan t ex. prova nya golfklubbor på Alba Golf eller ta ett dopp från de nya bryggorna i Kyrkviken. Det och mycket mer kan du ta del av bland våra härliga sommartips!

Välkomna till Sicklas nyaste badplats, bryggorna vid Kyrkviken är äntligen färdiga! De vackra bryggdäcken har snabbt blivit en storfavorit bland besökare. På den stora badbryggan finns det tre badstegar och massor med solplatser och på den lite mindre bryggan finns det gott om sittplatser för dig som bara vill vila eller sola. Bryggorna ligger vid Järlaleden, strax öster om Sickla.
Kyrkviken-2.jpg

Njut av sköna sommarkvällar på Sicklas många uteserveringar. Välj mellan att avnjuta en kaffe, cocktail, glass eller en bit mat. Här finns Bistro Sickla, Black Honey Coffee Roasters, Fanny Udde, Kennys Gelato, Robin Delselius Bageri, Urban Deli, Tartine och många fler. Alla med ett härligt solläge!Kennys Gelato uteservering.jpg

Under sommaren kommer Alba Golf och Happy Golfer köra en pop up-butik i Sickla där du är inbjuden att prova ny golfutrustning och klubbor från alla heta varumärken. Fynda och få kostnadsfri rådgivning och fitting av golfexperter, dessutom får du 2h* spel på Alba vid köp över 500kr.
Happy Golfer.jpg

Snart har du möjlighet att åka skidor mitt i sommaren! SummerSki i Hammarbybacken är en ca 9000 kvm stor åkbar yta i form av artificiellt gräs som efterliknar känslan av att åka på snö, öppnar den 19 augusti. Under tiden kan du testa på nyheterna Mountain Coaster (räls på ca 800 meter), klätterparken som består av sju olika höghöjdsbanor eller Mountain Tube där du åker ned för backen i en gummiring.

Hammarbybacken.jpg

Bio är ett perfekt avslut på ljumma kvällar eller för de dagar där regnet bara faller. Här är några bioaktuella filmer vi gillar lite extra på Filmstaden Sickla.

6 juli - Thor: Love and Thunder
29 juli - Göta kanal: Vinna eller försvinna
5 augusti - Bullet Train

För de små så har Minioner: Berättelsen om Gru nyligen haft biopremiär. Varmt välkomna att svalka er i biomörkret.

Filmstaden.jpg

Padelbanan IKEA Court har fått nya loungemöbler för härligt häng i solen mellan omgångarna. Varmt välkomna ner till Planiavägen 1, precis nedanför Centurion Padel i Magasinet. Den nya utomhusbanan är bokningsbar i MATCHi för alla som vill komma förbi och testa.Centurion utomhusbana.jpgVi vill även passa på att önska Ida Kravos ett stort grattis till vinsten i Sicklas sommartävling på Instagram. Ida vann med följande bidrag. 

"Sickla har allt och lite till, precis vad man vill. Sickla har fina parker, härlig natur, fantastiska mötesplatser, utsökt mat och shopping, livets bästa topping. Upplev kultur på Marcusplatsen under alla årstider, här finns något för alla individer. Unna dig avkoppling på Unni eller njut av ett bad i Sickla strand, efter det gå ett varv runt sjön hållandes i hand. Missa inte loppisarna, Fanny Udde, padelbanor, saluhall, träning, gruvan, Urban Deli, musik och allt som Sickla har att ge, det är så mycket du vill se. Sickla i mitt hjärta!"

Nobelberget sommar.jpg