Dekorativ bild

Hitta hit

Smedjegatan 18, parkera i P-huset som ligger ovanpå Sickla galleria.

Läs mer
Dekorativ bild

Care of Curanten

För dig som vill fixa garnityret, räta till ryggen, korrigera synen, lära barnen simma, tala med en psykolog, anlita en läkare, få familjerådgivning, ta hand om hyn, rehabilitera idrottsskadan, bättra på utseendet, få akupunktur, lyfta vikter, hämta ut recept och kolla om du verkligen hörde rätt? Välkommen till hälsohuset Curanten. 20 företag inom vård, hälsa och skönhet. 

Dekorativ bild

Acudoc Fysiologlab

Acudoc Fysiologlab Sickla bedriver verksamhet inom vårdval klinisk fysiologi på uppdrag av Region Stockholm. Vi är en mottagning som utför olika typer av fysiologiska undersökningar med huvudsakligen inriktning på hjärta, kärl och lungor.

Läs mer
Dekorativ bild

Aktiv Hälsa Kliniken

Vi erbjuder tjänster inom fysioterapi/sjukgymnastik och naprapati. Manuell terapi/ortopedisk medicin, idrottsmedicin, rehabträning, GolfFys, psykosomatik, KBT, mediyoga, samt fysisk aktivitet på recept – FaR.

Läs mer
Dekorativ bild

Arena Motion & Rehab

Arena Motion & Rehab tar hand om alla smärttillstånd, såsom skador i nacke/rygg, leder eller muskler. Vi ger dig snabb och effektiv behandling och vid behov rehabträning så att du snabbt kommer tillbaka till ett smärtfritt och aktivt liv.

Läs mer
Dekorativ bild

BB Stockholm Family Sickla

BB Stockholm Family Sickla är en modern barnmorskemottagning i vårdhuset Curanten. Vi erbjuder möte med erfarna och kunniga barnmorskor som utgår ifrån dig och din partners behov!

Läs mer
Dekorativ bild

Capio Alva Barn- och ungdomsmedicinsk mottagning

Välkommen till Capio Alva Barn- och ungdomsmedicinsk mottagning. Vi tar emot remisser från exempelvis barnsjukhus, vårdcentraler, BVC och skolhälsovård.

Läs mer
Dekorativ bild

Capio Specialisttandläkarna

Välkommen till Capio Specialisttandläkarna. Vi erbjuder specialisttandvård med fokus på vård av tänder och rehabilitering av tandlossning och tandlöshet.

Läs mer
Dekorativ bild

Diagnostiskt Centrum Hud

Diagnostiskt Centrum Hud är en hudmottagning för alla typer av hudåkommor. Vi är en stor hudmottagning, samtliga läkare har lång erfarenhet från universitetsklinikerna och flera är disputerade.

Läs mer
Dekorativ bild

Distriktstandvården

Distriktstandvården är en av Sveriges största tandvårdskedjor med 30 kliniker i Stockholm och Uppsala. Som patient hos oss är du prioriterad för allmäntandvård, akuttandvård, estetisk tandvård och specialisttandvård.

Läs mer
Dekorativ bild

Friskis&Svettis

Den nya träningsanläggningen Friskis&Svettis Sickla är 1545 kvm stor i ett enda våningsplan, vilket ger luftiga och överblickbara träningsytor med industriell karaktär.

Läs mer
Dekorativ bild

Hudvårdshögskolan IBS

Hudvårdshögskolan har Skandinaviens ledande hud-och spaterapeututbildning sedan 1995. I kundkliniken kan du unna dig professionell och effektiv hudvård till fantastiska priser.

Läs mer
Dekorativ bild

Hör Stockholm

Till oss kan du komma med- eller utan remiss om du vill göra en hörselundersökning, få en hörselkonsultation, skaffa formgjutna hörselskydd eller om du redan vet att du är i behov av hörhjälpmedel.

Läs mer
Dekorativ bild

Kronans Apotek Curanten

För oss är hälsa inte bara medicin eller plåster på ett sår. Att hålla sig i form och ta hand om sitt yttre är också viktigt för välbefinnandet. I ditt Kronans Apotek hjälper vi dig att må så bra som det bara går.

Läs mer
Dekorativ bild

Kry vårdcentral

Välkommen till en vårdcentral för hela familjen, i hälsohuset Curanten på Smedjegatan 18, 1 tr. Hos oss får du och ditt barn snabbt en tid när ni behöver det – oftast redan samma dag.

Läs mer
Dekorativ bild

Mama Mia BVC

Hos oss arbetar personal med lång erfarenhet av barn och barnsjukvård och vi har utbildade barnsjuksköterskor och specialister i allmänmedicin med inriktning barn.

Läs mer
Dekorativ bild

Nacka kommun

Nacka kommun har etablerat flera verksamheter i Curanten med inriktning på barn- och ungdom.

Läs mer
Dekorativ bild

Sickla Hälsocenter

Vårdcentralen erbjuder mottagning med fasta distriktsläkare, sköterskor, kurator/psykoterapeut, hemsjukvård, laboratorium, BVC och sjukgymnastik.

Läs mer
Dekorativ bild

SöderÖgon

SöderÖgon har mottagning, gråstarrskirurgi och refraktiv kirurgi med endast erfarna läkare och medarbetare.

Läs mer
Dekorativ bild

Vattenhuset

Vill du lära ditt barn att simma? Vattenhuset erbjuder simskoleverksamhet för de allra minsta och finns i nya och fräscha lokaler i Curanten.

Läs mer