Dekorativ bild

Det händer en massa saker i Sickla

Det är lätt att fylla på med energi i en levande stadsdel. Att när som helst kunna njuta av atmosfären, arkitekturen, naturen och hela utbudet av handel, service, kultur och maträtter. Därför är vi extra glada och stolta över att så många nya aktörer öppnar i Sickla.

Dekorativ bild

Alba Golf

I december slår Alba Golf upp dörrarna till en helt ny golfupplevelse i Sickla. I omgjorda lokaler i Dieselverkstaden serveras god mat, dryck och valfria artonhålsrundor från världens alla hörn.

Läs mer
Dekorativ bild

Normal har äntligen öppnat efter en udda tid!

Vi säger hej till Normal som öppnat ny butik i Sickla galleria.

Läs mer
Dekorativ bild

Robin Delselius Bageri

Robin Delselius Bageri är ett härligt kvartersbageri med det där lilla extra – äkta känsla, härliga handgjorda bakverk och sötsaker som bakas på bra och naturliga råvaror. Även frukost och lättare luncher finns på menyn

Läs mer
Dekorativ bild

Curanten

Välkommen till Sicklas hälsohus - Curanten. Här finner du vård- och hälsoaktörer under ett och samma tak samt butiker och restauranger på gatuplan.

Läs mer
Dekorativ bild

Black Honey Coffee Roasters

Black Honey Coffee Roasters är ett kafferosteri, café, butik och bistro! Här rostas bönor från världens alla hörn. Gör din egna kaffeblandning och få den levererad i skräddarsydda förpackningar. I den nya fina restaurangen kan du slå dig ner för en fika, lunch eller middag.

Läs mer
Dekorativ bild

Fanny Udde

Fanny Udde har öppnat ett trädgårdscafé. Mat, dryck och rum för möten fyller den historiska villan från 1877 med nytt liv. Huset ligger mitt i den lummiga parken i anslutning till Sicklastråket, som knyter ihop Sickla med Hammarby sjöstad.

Läs mer
Dekorativ bild

Sickla Padel

Fyra helt nyanlagda utomhusbanor för padel vid Nobelberget i Sickla. De nya padelbanorna kommer att hålla öppet under stora delar av året, så länge vädret tillåter.

Läs mer
Dekorativ bild

Skills Academy

Skills Academy är ett officiellt TOCA Football Training Center och bedriver inomhusfotbollsträning för alla som tycker om fotboll.

Läs mer
Dekorativ bild

Places

Din arbetsplats nära hemmet - för vardagar du vill slippa pendling eller som kontor på heltid.

Läs mer