Dekorativ bild

Det händer en massa saker i Sickla

Det är lätt att fylla på med energi i en levande stadsdel. Att när som helst kunna njuta av atmosfären, arkitekturen, naturen och hela utbudet av handel, service, kultur och maträtter. Därför är vi extra glada och stolta över att så många nya aktörer öppnar i Sickla.

Dekorativ bild

XXL till gallerian

XXL slår upp portarna i den del av Sickla galleria som just nu är under om- och tillbyggnation. Här blir det förutom nya handelsytor där fler aktörer ska flytta in även parkeringsplatser. Håll utkik, i november blir det invigningsfest.

Dekorativ bild

Brillo pizza har öppnat!

Äntligen har Brillo pizza slagit upp sina dörrar. Ni hittar dem på Järnvägsgatan 20

Läs mer
Dekorativ bild

Robin Delselius Bageri

Robin Delselius Bageri är ett härligt kvartersbageri med det där lilla extra – äkta känsla, härliga handgjorda bakverk och sötsaker som bakas på bra och naturliga råvaror. Även frukost och lättare luncher finns på menyn

Läs mer
Dekorativ bild

Curanten

Välkommen till Sicklas hälsohus - Curanten. Här finner du vård- och hälsoaktörer under ett och samma tak samt butiker och restauranger på gatuplan.

Läs mer
Dekorativ bild

Black Honey Coffee Roasters

Black Honey Coffee Roasters är ett kafferosteri, café, butik och bistro! Här rostas bönor från världens alla hörn. Gör din egna kaffeblandning och få den levererad i skräddarsydda förpackningar. I den nya fina restaurangen kan du slå dig ner för en fika, lunch eller middag.

Läs mer
Dekorativ bild

Fanny Udde

Fanny Udde har öppnat ett trädgårdscafé. Mat, dryck och rum för möten fyller den historiska villan från 1877 med nytt liv. Huset ligger mitt i den lummiga parken i anslutning till Sicklastråket, som knyter ihop Sickla med Hammarby sjöstad.

Läs mer
Dekorativ bild

Sickla Padel

Fyra helt nyanlagda utomhusbanor för padel vid Nobelberget i Sickla. De nya padelbanorna kommer att hålla öppet under stora delar av året, så länge vädret tillåter.

Läs mer
Dekorativ bild

Skills Academy

Skills Academy är ett officiellt TOCA Football Training Center och bedriver inomhusfotbollsträning för alla som tycker om fotboll.

Läs mer
Dekorativ bild

Places

Din arbetsplats nära hemmet - för vardagar du vill slippa pendling eller som kontor på heltid.

Läs mer
Dekorativ bild

Sickla Indoor Golf

Älska golf året runt! På Sickla Indoor Golf finns 9 golfsimulatorer – alla utrustade med samma teknik som proffsen använder - TrackMan 4. Med hjälp av Trackman 4 kan du utveckla ditt spel året runt i en härlig och skön inomhusmiljö.

Läs mer
Dekorativ bild

Kvarter 2 Nobelberget

Nu läggs pusselbitarna på plats för vår banbrytande stadsdel Nobelberget med bostäder, kultur, natur, kreativa verksamheter, butiker och inspirerande mötesplatser.

Läs mer