Dekorativ bild

Nobelberget Marknad

Den 27 maj slår vi på stort igen på Sicklas grönskande mecca Marcusplatsen med ett stort utbud av mat & dryck, ekologiska viner, lokala bryggerier, designmarknad med hantverk och konst, några av stans främsta musiker och så självklart den givna loppisen!

Nobelberget Marknad. Här kan man hitta allt från återvinningspyssel med gamla t-shirts & pussel tillsammans med Stockholms Stadsmission, mönsterrika och färgstarka kläder från klädmärket Sempangi Collection, muggar och skulpturer till tandsmycken och otroliga alpackaplädar från Ecuador.

På scen kommer det att bjudas på allt från teater och musik till grymma DJ:s! Missa inte artisterna Christian Kjellvander och 7ebra, DJn Esther och The Hanged Man samt musikteaterföreställningen Pangpang, Bönor & Banjo!

Utöver Design marknad, Loppis och kulturakter kommer ni att finna ett brett utbud av mat och drycks aktörer. Vi har bland annat Smaklig Måltid som erbjuder matglädje i en truck på plats, Babas Burgers och vin-damerna som är tillbaka med sina goda ekologiska och prisbelönta viner.

Marknadens öppettider är mellan 12-18. Vi uppdaterar löpande kring marknaden här samt i våra sociala kanaler. Vi ses den 27 maj!
Nobelberget marknad collage.jpg
Fotografering och filmning förekommer på platsen och kan komma att användas i kommersiellt syfte av Atrium Ljungberg. För mer information om personuppgiftsbehandlingen eller dina rättigheter enligt dataskyddsförordningen vänligen kontakta info@sickla.se.