Vi älskar mat, och speciellt grillad sådan! Hos oss kan du äta grillat kött från fribetande djur i Stockholms skärgård, men även kött från övriga Sverige och världen. Utbudet varierar något beroende på vad vi får in, och detta har egentligen bara med att göra att vi endast vill ta in kött som är riktigt bra. Vi på Sovel vill helt enkelt leverera mat utöver det vanliga till gästerna på vår restaurang som finns i Sickla, fint belägen i det så kallade Glashuset.

Vår meny är bred, men inte spretande, och från kunderna får vi höra att man blir nöjd med sin mat oavsett om man äter kött, fisk eller vego. För självklart ska de som inte älskar kött också få njuta av god mat när de kommer till oss, och därför kan du även äta sushi och vegetariskt på vår grillrestaurang i Sickla. För att göra det tydligt för kunderna har vi väl utskrivet i våra menyer vad de olika rätterna innehåller, med både proteinalternativ och med olika allergener. Vi hoppas att det ska göra det enklare att välja mat som är god och som passar en själv.

Sickla restaurang med grill och annat gott

Kvällstid laddar vi upp kolgrillen och då kan du välja mellan kött från olika länder, i olika viktklasser. Är ni ett gäng på minst 6 personer som vill göra något av en ”köttprovning”, så kan vi anordna det, med temakvällen ”Köttoteket” i vår grillrestaurang.

Och du, över disk säljer vi förstklassigt kött från fribetande djur i Stockholms skärgård men även kött från övriga Sverige och världen. Vi säljer också såser och röror för att göra middagen komplett och för att göra det hela så enkelt som möjligt och så gott som möjligt för dig!

Sedan vi på Sovel grillrestaurang flyttade in i våra nya lokaler i Glashuset på Smedjegatan 1 under 2016 har det bara gått framåt, och vi har bland annat kunnat få ta emot priset för årets krog i Nacka, vilket vi är otroligt glada över.

Välkommen till oss för en riktig smakupplevelse!