Välkommen till JACK & JONES. Om du gillar ett snyggt herrmode som erbjuder både eleganta och tuffa stilar, har du kommit till rätt ställe. Och det gäller särskilt om du delar vår passion för denim.

Sedan 1990 har det varit vårt mål att förse män i alla åldrar med de snyggaste kläderna så att du alltid kan se bra ut, oavsett vart du ska eller vilket tillfälle det gäller. Och eftersom vi är av den åsikten att mode varken handlar om storlek eller ålder, kan du hos JACK & JONES även shoppa trendiga plus size-kläder för män samt coola kläder till pojkar – våra yngsta modefans. Från och med nu behöver ingen klara sig utan en stilsäker garderob!

Våra rötter är baserade på jeanskläder och något av det bästa vi vet är att designa coola denimkläder. Men vi är lika besatta av andra tyger som får dig att känna dig cool och självsäker. Vi har allt från trendiga jeansstilar, supersnygga bomberjackor och klassiska chinos till eleganta kostymer. Hos JACK & JONES hittar du allt du behöver för att uppgradera din garderob och imponera på andra med din säkra stilkänsla.

Vårt sortiment innehåller även underkläder, skor och accessoarer för män. Vad du än söker, har vi allt du behöver från topp till tå. Vare sig det handlar om den perfekta outfiten till den första dejten, en avslappnad look för häng med polarna eller en elegant men inte alltför formell business-outfit.

Trender i herrmodet

Utöver vårt urval av oumbärliga herrkläder, är vi även ständigt på jakt efter de snyggaste modetrenderna för din räkning. Du behöver bara ta en titt på våra nyaste stilar för att fatta vad vi menar. Allt från överskjortor till rutor och manchesterbyxor - missa varken dessa eller kommande oumbärliga stilar.

Hos jackjones.com hittar du inspiration så att du kan rocka alla situationer och fylla garderoben med såväl stilsäkra som bekväma stilar. För lite mer inblick i vad som är inne just nu, utforska våra key items och stylistens val, som omsorgsfullt valts ut av vårt team.

Passion för denim

Om du är lika galen i jeans som vi, måste du definitivt besöka vår denimdestination och ansluta dig till vårt "denim brotherhood". Från de senaste trenderna till vår praktiska jeanspassformsguide - här kan du lära dig allt om detta coola blå tyg och hur du kan rocka det. Eftersom vi är denimexperter har vi designat några specialkollektioner bara för dig. Upptäck våra otroligt sköna Indigo Knit-jeans av högsta kvalitet från ledande italienska designers, superstretchiga jeans och vår hållbara Low Impact Denim-kollektion. Vårt denimuniversum reflekterar och förenar all vår expertis, så att alla våra bröder så smidigt som möjligt ska hitta vad de söker.

Så här ska herrjeansen sitta

Jeansen sitter perfekt om de inte vrids konstigt och du ser fram emot att bära detta snygga plagg under hela dagen. Missa inte att bli kompis med Liam, Tim, Mike och Fred – våra jeansmodeller har olika passformer. Om du föredrar herrjeans med skinny fit blir Liam din nye bäste vän. Modellerna finns även med slim, comfort och tapered fit. Vi vill förenkla jakten på det perfekta paret jeans så mycket som möjligt för dig och det är därför vi har designat dessa modeller. När du väl har fått kläm på din passform behöver du bara hålla utkik efter Liam, Tim, Mike eller Fred, så slipper du slösa bort dyrbar tid på att försöka hitta rätt i jeansdjungeln.