Dekorativ bild

Bo i Sickla

I Sickla växer just nu en helt ny stadsdel fram. Nobelberget är byggt på kreativitet, hållbarhet och innovation. Förutom bostäder finns här redan kontor, förskola, kultur, natur och mötesplatser. Läs mer på Nobelberget.se

Dekorativ bild

Kvarter 8 Nobelberget

Kvarter 8 bjuder på allt från kvadratsmarta 1:or till charmiga vindsvåningar. Bostäderna har högt i tak, väl tilltagna sociala ytor och många lägenheter har dubbla balkonger. Inredningen går i naturnära nyanser. Det är stilrent och sobert – men med kontraster som bryter av och ger karaktär.

Läs mer
Dekorativ bild

Black Honey Coffee Roasters

Black Honey Coffee Roasters är ett kafferosteri, café, butik och bistro! Här rostas bönor från världens alla hörn. Gör din egna kaffeblandning och få den levererad i skräddarsydda förpackningar. I den nya fina restaurangen kan du slå dig ner för en fika, lunch eller middag.

Läs mer
Dekorativ bild

Fanny Udde

Fanny Udde har öppnat ett trädgårdscafé. Mat, dryck och rum för möten fyller den historiska villan från 1877 med nytt liv. Huset ligger mitt i den lummiga parken i anslutning till Sicklastråket, som knyter ihop Sickla med Hammarby sjöstad.

Läs mer
Dekorativ bild

Konstjord

I den karaktärsfulla Formalinfabriken på Nobelberget hittar du bland annat Konstjord. Ett nätverk med aktörer inom kreativa verksamheter. Konstjord erbjuder kontor, studio, ateljéer, verkstad, poddrum och mycket mer.

Läs mer
Dekorativ bild

Panncentralen

Nobelbergets historiska panncentral har omvandlats till förskola i regi av JENSEN förskolor. Här möts barnen av lekfulla utemiljöer med berg och promenadstigar som väcker nyfikenhet och leklust. Här läggs också grunden till en hälsosam livsstil genom fysisk aktivitet, bra kost, yoga och mindfulness.

Läs mer
Dekorativ bild

Sickla Padel

Fyra helt nyanlagda utomhusbanor för padel vid Nobelberget i Sickla. De nya padelbanorna kommer att hålla öppet under stora delar av året, så länge vädret tillåter.

Läs mer