Vanliga frågor Sickla

Vi har samlat de vanligaste frågorna och svaren. Se om det du vill veta finns här. Saknar du något - kontakta oss, så hjälper vi dig.

Parkering

1. Vad innebär Autopay-systemet?

Svar: Det är ett enkelt parkeringssystem utan p-skiva, bommar och parkeringsbiljetter. Det fungerar ungefär som trängselskatten, när du åker in på parkeringen registreras ditt registreringsnummer av en kamera och din parkering startar. En annan kamera registrerar när du åker ut och då avslutas din parkering, om du inte har valt att avsluta din parkering i betalautomaten. Det bästa med systemet är att du aldrig behöver oroa dig för parkeringsböter, utan kan uträtta dina ärenden i köpcentret i lugn och ro.


2. Vad kostar det att parkera? 

Svar: Vi erbjuder alltid 3 timmars fri parkering per dygn. Därefter tillkommer en avgift om 20 kr per påbörjad halvtimme (max 200 kr/dag).

Läs mer textlänk


3. Vad händer om jag parkerar om bilen inom ert område?

Svar: Det är tre timmar fri parkering per dag som gäller, oavsett om du flyttar din bil mellan parkeringsytorna i vårt kvarter eller besöker oss fler gånger samma dag. Möjligt scenario; om du börjar din dag med att parkera hos oss i 1,5 timmar och sedan kommer tillbaka samma dag och parkerar ytterligare 2,5 timmar kommer din tid summeras för den dagen. Det innebär att din registrerade tid den dagen är 4 timmar varav 3 timmar är gratis och den resterande timmen debiteras.