Så här parkerar du i Sickla

I augusti 2018 lanserade vi ett nytt parkeringssystem, Autopay, i samarbete med Parkman Sverige. Det är ett enkelt parkeringssystem där kameror läser av bilens registreringsnummer vid in- och utfart. Din parkering startar automatiskt när du åker in på någon av våra parkeringsplatser och avslutas när du åker ut igen, om du inte valt att avsluta i någon av våra betalautomater. Du behöver inte tänka på p-skiva, biljett, bom eller liknande och framförallt behöver du inte oroa dig för kontrollavgifter*.

Syftet med det nya parkeringssystemet är att skapa maximal tillgänglighet och fri parkering för våra besökare.

Vi erbjuder alltid 3 timmars fri parkering per dag**. Har du parkerat mindre än 3 timmar lämnar du din parkeringsplats utan att betala.
Efter de tre fria timmarna tillkommer en avgift på 20 kr per påbörjad halvtimme.
Du kan betala på något av följande sätt:

  • Betalautomat – betala med kort i automaterna som du hittar vid entréerna. Efter betalning har du 15 min på dig att lämna parkeringen.
  • Automatisk betalning – registrera ditt betalkort på mitt.parkman.nu så dras parkeringsavgiften varje gång du parkerar i en Autopay-anläggning.
  • Betala i efterhand – betala inom 48 timmar på autopay.io
  • Faktura – om du inte väljer något av ovanstående betalalternativ skickas en faktura till fordonsägaren. Observera att det tillkommer en fakturaavgift på 39 kr.

Läs mer om det nya parkeringssystemet här!     

Läs mer om elbilsladdning här!

*Kontrollavgift (p-böter) kan fortfarande skrivas ut om parkering avsedd för rörelsehindrade nyttjas utan tillstånd, om parkering sker i lastzon eller annan plats icke avsedd för parkering.

**Hos oss parkerar du alltid tre timmar fritt per dag, oavsett om du flyttar din bil mellan parkeringsytorna i vårt kvarter eller besöker oss fler gånger samma dag. Det är den totala parkeringstiden per dag som räknas.