Planera ditt besök

Folkhälsomyndigheten har efter samråd fattat beslut om skärpta allmänna råd.

Från och med den 29 oktober uppmanas alla som vistas i Stockholms län att:

  • Avstå från att vistas i inomhusmiljöer som butiker, köpcentrum, museer, bibliotek, badhus och gym. Nödvändiga besök i exempelvis livsmedelsbutiker och apotek kan göras.
  • Avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och unga födda 2005 eller senare.
  • Om möjligt undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de som man bor tillsammans med. Det innebär bland annat en avrådan från att arrangera eller delta i en fest eller liknande socialt umgänge.

För oss är din trygghet viktig och vi följer noga Folkhälsomyndighetens riktlinjer. För att du ska känna dig säker i Sickla vill vi visa vilka tider under veckan då det är fler respektive färre människor på plats i gallerian. Under fredag eftermiddag och helger är det i regel många som besöker oss. Sickla köpkvarter håller öppet hela veckan 10-20 (dagligvaror resp apotek se nedan). Vill du handla då det är lite lugnare rekommenderar vi veckans alla dagar före klockan 11 alternativt efter klockan 18, då är det oftast gott om plats i butiker och på parkeringen.

Välj gärna att handla på förmiddagar 8-10 eller kvällar 19-22 då det är färre kunder i våra butiker.

Livsmedelsbutiker och apotek har öppet:

ICA: Alla dagar 8-22 

Willys: Alla dagar 8-21

Kronans Apotek: Vardagar: 10-20, Lör 10-18, Sön 11-17

Apoteket hjärtat: Vardagar 10-20, Lör 10-18, Sön 11-17

Vi har personal på plats som agerar för att Folkhälsomyndighetens riktlinjer följs och vi har särskild bevakning under tider då det vanligtvis är mycket besökare på plats.

Se våra öppettider här

Sickla köpkvarter ägs och förvaltas av Atrium Ljungberg. Läs med om hur fastighetsägarna förhåller sig till Covid- 19 här.