Din säkerhet är vår högsta prioritet

Din säkerhet är vår högsta prioritet

Sickla följer ständigt Folkhälsomyndighetens restriktioner. För att bidra till minskad smittspridning av Covid-19 behöver vi alla visa hänsyn. Vänligen tänk på följande:

Med anledning av Folkhälsomyndighetens uppdaterade allmänna råd för i samband med Covid-19, har Sickla vidtagit särskilda åtgärder. Din säkerhet är vår högsta prioritet och vi vill att du ska känna dig trygg vid ditt besök hos oss.

Se våra åtgärder för att du ska känna dig trygg vid ditt besök:

Handdesinfektion

Vi har placerat ut handdesinfektion vid olika strategiskt utplacerade stationer. Här kan du rena dina händer.

Besök oss ensam

För oss är säkerheten för dig av högsta prioritet. Vi följer noggrant och kontinuerligt Folkhälsomyndighetens restriktioner och rekommendationer kring covid-19 och anpassar löpande vår verksamhet utifrån det.
För att undvika att trängsel uppstår uppmanar vi dig att besöka oss ensam utan sällskap. Barn och andra personer som är i behov av stöd är undantagna. Håll avstånd, följ markeringar och uppmaningar och använd gärna munskydd.

Kommunikation

Vi påminner våra besökare om att hålla avstånd på plats i Sickla genom utrop i kundradion och utplacerade dekaler i köpkvarteret.

Städrutiner

För att minska smittspridningen av covid-19 har vi uppdaterat våra städrutiner i köpkvarterets publika ytor. Nya generationens desinficeringssystem är nu här. Medlet är helt ofarligt och doftfritt och används dagligen på alla offentliga ytor i våra handelshus. Toaletter, amningsrum, sittytor, lekrum, bakutrymmen, omklädningsrum, ledstänger, handtag och hissknappar mm. Vi gör allt vi kan för att våra hyresgäster och besökare ska känna sig trygga med att vistas i Sickla.

Bortplockade sittmöbler

Vi har plockat bort alla sittmöbler i Sickla för att undvika trängsel i gångarna och för att undvika att flera personer samlas på samma plats under en längre tid.

Planera ditt besök

Folkhälsomyndigheten har efter samråd fattat beslut om skärpta allmänna råd. Från och med den 29 oktober uppmanas alla som vistas i Stockholms län att:

  • Avstå från att vistas i inomhusmiljöer som butiker, köpcentrum, museer, bibliotek, badhus och gym. Nödvändiga besök i exempelvis livsmedelsbutiker och apotek kan göras.
  • Avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och unga födda 2005 eller senare.
  • Om möjligt undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de som man bor tillsammans med. Det innebär bland annat en avrådan från att arrangera eller delta i en fest eller liknande socialt umgänge.

För oss är din trygghet viktig och vi följer noga Folkhälsomyndighetens riktlinjer. För att du ska känna dig säker i Sickla vill vi visa vilka tider under veckan då det är fler respektive färre människor på plats i gallerian. Under fredag eftermiddag och helger är det i regel många som besöker oss. Sickla köpkvarter håller öppet hela veckan 10-20 (dagligvaror resp. apotek se nedan).

Vill du handla då det är lite lugnare rekommenderar vi veckans alla dagar före klockan 11 alternativt efter klockan 18, då är det oftast gott om plats i butiker och på parkeringen.

Se karta över Sicklas besöksflöden här.

Se våra öppettider här.

Sickla ägs och förvaltas av Atrium Ljungberg. Läs med om hur fastighetsägarna förhåller sig till Covid- 19 här.

Kontakta oss

Har du frågor är du alltid välkommen att höra av dig till info@sickla.se