Din säkerhet är vår högsta prioritet

Din säkerhet är vår högsta prioritet

Sickla följer ständigt Folkhälsomyndighetens restriktioner. För att bidra till minskad smittspridning av Covid-19 behöver vi alla visa hänsyn. Vänligen tänk på följande:

Med anledning av Folkhälsomyndighetens uppdaterade allmänna råd för i samband med Covid-19, har Sickla vidtagit särskilda åtgärder. Din säkerhet är vår högsta prioritet och vi vill att du ska känna dig trygg vid ditt besök hos oss.

Se våra åtgärder för att du ska känna dig trygg vid ditt besök:

Handdesinfektion

Vi har placerat ut handdesinfektion vid olika strategiskt utplacerade stationer. Här kan du rena dina händer.

Håll avstånd

För oss är säkerheten för dig av högsta prioritet. Vi följer noggrant och kontinuerligt Folkhälsomyndighetens restriktioner och rekommendationer kring covid-19 och anpassar löpande vår verksamhet utifrån det.
Håll avstånd och undvik trängsel, följ markeringar och uppmaningar och använd gärna munskydd.

Kommunikation

Vi påminner våra besökare om att hålla avstånd på plats i Sickla genom utrop i kundradion och utplacerade dekaler i köpkvarteret.

Städrutiner

För att minska smittspridningen av covid-19 har vi uppdaterat våra städrutiner i köpkvarterets publika ytor. Nya generationens desinficeringssystem är nu här. Medlet är helt ofarligt och doftfritt och används dagligen på alla offentliga ytor i våra handelshus. Toaletter, amningsrum, sittytor, lekrum, bakutrymmen, omklädningsrum, ledstänger, handtag och hissknappar mm. Vi gör allt vi kan för att våra hyresgäster och besökare ska känna sig trygga med att vistas i Sickla.

Bortplockade sittmöbler

Vi har plockat bort alla sittmöbler i Sickla för att undvika trängsel i gångarna och för att undvika att flera personer samlas på samma plats under en längre tid.

Sickla ägs och förvaltas av Atrium Ljungberg. Läs med om hur fastighetsägarna förhåller sig till Covid- 19 här.

Kontakta oss

Har du frågor är du alltid välkommen att höra av dig till info@sickla.se