Dekorativ bild

BabyWorld

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Här hittar ni som är blivande föräldrar ett mycket brett sortiment.

Butiken är stor och rymmer många kända och bra barnproduktmärken. På BabyWorld vill man göra det så smidigt och enkelt som möjligt för föräldrar den första tiden, genom att göra säkra och praktiska val när det kommer till all utrustning som behövs kring ett litet barn. Dessutom är de produkter som säljs på denna babybutik i Sickla Köpkvarter fina och snygga, vilket gör att det kan bli ännu roligare att investera i till exempel en spjälsäng, sängkläder eller en bärsele. Personalen är kunnig och hjälper er gärna i valet av utrustning inför det kommande småbarnslivet.

BabyWorld babybutik Sickla är fullt utrustad när det kommer till barn och dess behov, och du hittar allt från nappflaskor till barnsäkringsprodukter här. Butiken, som är på 1000 kvm, ligger smidigt till på plan 2 i Magasinet. Härifrån har du lätt åtkomst till parkeringsplatser i samma hus, vilket är väldigt smidigt om du till exempel vill köpa till något till barnvagnen och har med dig både barn och barnvagn i bilen. På Sickla Köpkvarter är det i allmänhet smidigt att parkera och i direkt närhet till Big Baby finns ett flertal parkeringsområden.

Extra utmärkande för just BabyWorlds butik i Sickla köpkvarter är att hela Emmaljungas sortiment av barnvagnar och tillbehör finns här. Emmaljungas vagnar är svensktillverkade och riktigt kvalitativa och stabila. De är även snygga och kommer med en mängd tillbehör som underlättar för nyblivna föräldrar under den första tiden. Självklart hittar du även andra kända barnvagnsmärken på BabyWorld barnbutik Sickla – som till exempel Bugaboo och Stokke. Exempel på andra kända märken som inte gör barnvagnar, men andra nödvändiga saker under barnets första år är Babblarna, NG Baby och Babybjörn.