Dekorativ bild

Konstjord bjuder in till SLOW i Formalinfabriken!

Sväng förbi Nobelberget den 8 oktober. Här bjuder de på sig själva och sina vänners olika konstnärliga och kreativa förmågor. Mellan klockan 12-19 kan du möta kreatörer inom konst, dans, cirkus, musik och mat. De öppnar upp för att du som besökare själv ska kunna delta och bidra, skapa och leka. Du kan köpa konst direkt av konstnärerna. Du kan smaka av MAT i lugn och ro, köpa något gott att FIKA, ta en folköl eller en läsk, testa på SKATTJAKT FÖR SINGLAR, prova på TANGO, göra en spontan TATUERING eller varför inte bara dansa loss till våra eminenta DJs och fascineras av CIRKUSARTISTER som gör performance både inne och ute.

VAD ÄR SLOW?

SLOW FESTIVAL är ett mångkulturellt evenemang som genomförs av kreatörskollektivet Konstjord och Väggen tillsammans med våra gemensamma vänner. Under SLOW möter du ett antal kreatörer från många områden som graffiti, konst, dans, cirkus, musik och mat. Det är ett interaktivt event där besökaren uppmuntras att ta del av de olika aktiviteter på temat SLOW (långsam, adjektiv) som arrangören tolkar genom olika medium.
Vi ämnar att skapa ett utrymme i tillvaron där tiden för en liten stund står stilla. Våra besökare skall känna sig avslappnade och uppmuntrade till att uppskatta ögonblicket och utforska sig själva. Utöver att vi vill visa de
kreativa förmågor som finns i vårt nätverk så vill vi göra en poäng av att konst, kultur och umgänge är saker som behöver få ta lite tid ibland. Gå långsamt. Det behöver heller inte finnas något annat existensberättigande än enkelheten i att finnas till för njutningens skull.

Läs mer här