Dekorativ bild

Kolla in matkartan

Ladda ner kartan och hitta just din favorit

Läs mer

Restauranger A-Ö

Sett från ovan är hela Sickla en stor foodcourt. Välj mellan 30 serveringar.

Läs mer
Dekorativ bild

EN STADSDEL MED SMAK AV LIVET

Sett från ovan är hela Sickla en foodcourt. Mellan Nobelberget i väster och Järlasjön i öster kan du på lite drygt tio minuter nå det svenska, amerikanska och italienska köket men också det asiatiska, libanesiska och mexikanska. Eller stanna till och fika på något mysigt café som ligger längs samma rutt. Med över trettio serveringar som sträcker sig från restaurang och konditori till café och saluhall finns här något för varje tillfälle och smak.

Dekorativ bild

Espresso House nya lokal

Äntligen har Espresso House öppnat sin nya coffee shop, knappt en meter bort från tidigare plats i Sickla galleria. Varmt välkomna in till en ny, mysig kaféatmosfär.

Läs mer
Dekorativ bild

Årets Företagare i bageribranschen 2022

Robin Delselius är Sicklas härliga kvartersbageri med det där lilla extra. Vi kan glatt meddela att Robin Delselius utsetts till Årets Företagare i bageribranschen 2022. Stort grattis Robin!

Läs mer
Dekorativ bild

Din lokala chokladmakare finns i Sickla

Praliner, kurser och event. På Nobelberget tillverkas det nu chokladpraliner som uppmärksammas världen över. Varmt välkommen!

Läs mer
Dekorativ bild

Hemköp Sickla har öppnat i gallerian

Varmt välkomna till Sicklas nya matdestination, fylld med matglädje och inspiration! Den 1 700 kvadratmeter stora butiken ingår i Sabis samarbete med Axfood.

Läs mer
Dekorativ bild

Sveriges bästa glassmästare finns i Sickla

Fredagen den 15 april 2022 öppnade den omtalade och prisbelönta Kennys Gelato en ny gelateria i Sickla. Bakom satsningen står Kenny Mattsson, som nyligen korades till svensk mästare i glasstillverkning!

Läs mer
Dekorativ bild

ÅRETS KROG 2022 TILLDELADES FANNY UDDE

Fanny Udde blev utvald till årets krog på Nackas Företagarmässa med motiveringen att bistron snabbt har etablerat sig bland Nackas främsta mat- och dryckesdestinationer! Den härliga atmosfären och det varma omhändertagandet i det gamla sekelskifteshuset lämnar dig med en känsla av att sitta hemma i någons trädgård mitt i en urban stadsdel. Varmt välkomna att besöka bistron på Nobelberg.

Läs mer