Dekorativ bild

Hos oss finns något för alla smaker!

Mat från hela världen

I Sickla finns ett 30-tal caféer och restauranger med unikt utbud från världens alla hörn. Här är det alltid nära till en rykande kopp kaffe eller en smakrik lunch med kollegorna. Dessutom finns även två välfyllda saluhallar i Sickla med kött, fisk, grönsaker och delikatesser. Smaklig måltid!

Dekorativ bild

Fanny Udde

Slå dig ner för en frukost, lunch eller middag eller anordna ditt evenemang i dessa genuina lokaler med tillhörande trädgård. Huset ligger mitt i den lummiga parken i anslutning till Sicklastråket, som knyter ihop Sickla med Hammarby sjöstad.

Läs mer
Dekorativ bild

Black Honey Coffee Roasters

Black Honey Coffee Roasters är ett kafferosteri, café, butik och bistro! Här rostas bönor från världens alla hörn. Gör din egna kaffeblandning och få den levererad i skräddarsydda förpackningar. I den nya fina restaurangen kan du slå dig ner för en fika, lunch eller middag.

Läs mer
Dekorativ bild

Robin Delselius Bageri

Robin Delselius Bageri är ett härligt kvartersbageri med det där lilla extra – äkta känsla, härliga handgjorda bakverk och sötsaker som bakas på bra och naturliga råvaror. Även frukost och lättare luncher finns på menyn

Läs mer
Dekorativ bild

Kvartersodling i Sickla

Allt började med en passion för odling och mat. Genom Cubegreens förenas våra intressen och vår vision att ge fler tillgång till närodlade grönsaker. Med inspiration från det nordiska som såväl det internationella köket, brinner vi för att genom moderna odlingsmetoder upptäcka nya smaker. Varmt välkommen till vår kvartersodling i Sickla!

Läs mer
Dekorativ bild

Öst möter väst i Sicklas saluhall

Oavsett om du är sugen på sushi, hamburgare, hummer eller en ostbricka kommer du hitta det i Sicklas egna saluhall. Här finns något för alla smaker, från öst till väst.

Läs mer
Dekorativ bild

Urban Deli

Urban Delis ambition är att göra matlivet enklare, godare och lyckligare. Välkommen in för en frukost, lunch, mellis, drink, middag eller bara en kopp kaffe!

Läs mer
Dekorativ bild

Bistro Sickla

Bistro Sickla är belägen i fantastiska Dieselverkstaden och erbjuder såväl festvåningsmöjligheter samt cateringleveranser med full service till företag och privata tillställningar.

Läs mer
Dekorativ bild

Bastard Burgers

Kärlek till mat och människor har skapat en stark kultur runt Bastard Burgers, där såväl klimatsmarta initiativ som högljudd hiphop ryms. Inspirationen hämtas från New York och kvaliteten kommer från Norrland.

Läs mer
Dekorativ bild

Libanesen

Restaurang Libanesen hittar ni i hjärtat av Sickla, med härlig uteservering mittemot Dieselverkstaden. Här serveras libanesisk mat både som dagens lunch och a lá carte där ni hittar deras berömda Meze.

Läs mer
Dekorativ bild

Taco Bar

Paris hit och Rom dit. För oss är den lilla gränsstaden El Paso den moderna matlagningens epicentrum. Belugakaviar, gåslever och kalvbräss i all ära. Ibland är Nachos, Tacos och Enchiladas världens godaste maträtter tycker vi.

Läs mer
Dekorativ bild

Sovel Kött & Grill

Vi älskar mat, och speciellt grillad sådan! Hos oss kan du äta grillat kött från fribetande djur i Stockholms skärgård, men även kött från övriga Sverige och världen. Utbudet varierar något beroende på vad vi får in, och detta har egentligen bara med att göra att vi endast vill ta in kött som är riktigt bra.

Läs mer
Dekorativ bild

Joe & The Juice

Till Joe & The Juice är du alltid välkommen att vila trötta ben och fylla på energiförrådet med enklare smörgåsar, kaffe och annat tillbehör. Här finns också goda smoothies och shakes som du kan ladda med innan träningen eller mötet.

Läs mer
Dekorativ bild

no.é

no.é är en modern japanska restaurang som serverar kreativa japanska fusionsrätter med olika färska fiskar. Vi serverar poké bowl, även i vegansk alternativ.

Läs mer
Dekorativ bild

Restaurang Minh

Hos oss hittar du vällagad och fräsch mat från Vietnam, och stor utbud av vegetariska maträtter med inspirationer från Sydostasien. Självklart har vi fullständiga rättigheter så att du kan njuta av ett glas vin eller öl till din måltid.

Läs mer
Dekorativ bild

Restaurang Siciliana

Vi serverar vedugnsbakad pizza, pasta, grillat och fräscha sallader. Välkommen för en stund italienskt!

Läs mer
Dekorativ bild

Brillo Pizza

Hos oss hittar man allt från italienska klassiker till Taverna Brillos kända löjromspizza och nya lekfulla pizzor så som yakinikupizzan. Hos oss finns det helt enkelt något för allas smaker, dessutom har vi vegetariska, veganska och glutenfria alternativ.

Läs mer
Dekorativ bild

Brödernas

Här serveras bland annat dagens lunch i mysig miljö. Under sommarmånaderna finns en uteservering. Brödernas hittar ni i Magasinet precis bredvid Erssons!

Läs mer
Dekorativ bild

Bricks Burger

Bricks Burger & Steaks är en ”fast dining” restaurang med stort fokus på schyssta burgare, premium kötträtter och ett passande dryckesutbud med stor variation av öl, vin och cocktails.

Läs mer