Dekorativ bild

Hos oss finns något för alla smaker!

Mat från hela världen

I Sickla finns ett 30-tal caféer och restauranger med unikt utbud från världens alla hörn. Här är det alltid nära till en rykande kopp kaffe eller en smakrik lunch med kollegorna. Dessutom finns även två välfyllda saluhallar i Sickla med kött, fisk, grönsaker och delikatesser. Smaklig måltid!

Dekorativ bild

Din lokala chokladmakare finns nu i Sickla

Praliner, kurser och event. På Nobelberget tillverkas det nu chokladpraliner som uppmärksammas världen över. Varmt välkommen!

Läs mer
Dekorativ bild

Hemköp Sickla har öppnat i gallerian!

Varmt välkomna till Sicklas nya matdestination, fylld med matglädje och inspiration! Den 1 700 kvadratmeter stora butiken ingår i Sabis samarbete med Axfood.

Läs mer
Dekorativ bild

Sveriges bästa glassmästare finns i Sickla

Fredagen den 15/4 öppnade den omtalade och prisbelönta Kennys Gelato en ny gelateria i Sickla. Bakom satsningen står Kenny Mattsson, som nyligen korades till svensk mästare i glasstillverkning!

Läs mer
Dekorativ bild

ÄNTLIGEN HAR CHOPCHOP ÖPPNAT

Sickla växer så det knakar och vi välkomnar ytterligare en mataktör till oss. Fredagen den 25/2 slog ChopChop upp dörrarna i samma hus som ICA Kvantum. Varmt välkomna!

Läs mer
Dekorativ bild

I höst öppnar chokladgeniet Chef Jungstedt

Det finns goda nyheter, och sen finns det GODA nyheter! Orkar du inte vänta till i höst? Inga problem. Redan i augusti kan du besöka en tillfällig pop-up på Smedjegatan 19. Grundaren Kalle Jungstedt är en av Sveriges bästa pralinmakare.

Läs mer
Dekorativ bild

ÅRETS KROG 2022 TILLDELADES FANNY UDDE

Fanny Udde blev utvald till årets krog på Nackas Företagarmässa med motiveringen att bistron snabbt har etablerat sig bland Nackas främsta mat- och dryckesdestinationer! Den härliga atmosfären och det varma omhändertagandet i det gamla sekelskifteshuset lämnar dig med en känsla av att sitta hemma i någons trädgård mitt i en urban stadsdel. Varmt välkomna att besöka bistron på Nobelberg.

Läs mer
Dekorativ bild

Espresso House nya lokal

Äntligen har Espresso House öppnat sin nya coffee shop, knappt en meter bort från tidigare plats i Sickla galleria. Varmt välkomna in till en ny, mysig kaféatmosfär.

Läs mer
Dekorativ bild

STOCKHOLMS BÄSTA KAFFE

Roy Nader, finalist i Sveriges mästerkock 2020 har tillsammans med Håkan Sävlind, vinnare av Baristornas Barista 2021 gjort ett program där de listat de bästa kaffeställena i Stockholm och vi är väldigt glada att se fantastiska Black Honey Coffee Roasters kaffekopp med i toppen!

Läs mer