Robin Delselius Bageri är ett härligt kvartersbageri med det där lilla extra – äkta känsla, härliga handgjorda bakverk och sötsaker som bakas på bra och naturliga råvaror. Även frukost och lättare luncher finns på menyn. From första april varje år finns det även glassförsäljning och en uteservering.

Familjens historia börjar redan på 60-talet då Robins morfar, Jan Delselius, var bagare och senare chefskonditor på det anrika NK bageriet, som därefter valde att starta eget familjebageri, tillsammans med sina tre barn på Värmdö 1986.

Under sin uppväxt älskade Robin att vara på familjens bageri och fick redan som barn vara med i bageriet för att testa nya och gamla recept. Under tiden som bagarsonen blev äldre fick han mer och mer ansvar över bageriet på Värmdö. Robin arbetade nära sin mamma, Helén, och det var just hennes kunskap och skicklighet som gjorde att Robins intresse växte och drömmen om att någon gång öppna eget bageri började gro.

Efter 30 år på Värmdö valde Robin att ta familjens recept in till Södermalm och 2016 öppnade han dörrarna till sitt första egna bageri.
Utöver bagerierna på Södermalm, Kvarnholmen och i Enskede, driver han ett sommarcafé i Stavsnäs på Värmdö som har öppet under sommarhalvåret.