Best of Brands

”Det bästa från de bästa” är vår filosofi på Best of Brands. Vi har valt bland modevärldens bästa varumärken och plockat ut russinen ur kakan för att du ska slippa leta. Hos oss hittar du allt du behöver för att vara välklädd - vi har snygga och moderiktiga kläder, skor och accessoarer till både kvinna och man.

Gå runt i vår fräscha klädesbutik, titta och känn, matcha färg och mönster, prova och hitta rätt modell. Känner du att du behöver hjälp, så kontakta gärna någon av vår kunniga personal - vi hjälper dig gärna. Det spelar ingen roll om du letar efter något till vardag eller fest, vi pratar med dig och tar reda på vad du behöver plagget till och försöker tillsammans med dig hitta kläder som du känner dig säker och fin i.

Klädesbutik i Sickla

Även om du ska på en finare tillställning där det är någon form av dresscode, så vill vi på Best of Brands klädesbutik i Sickla vara till hjälp. Vi har koll på de olika klädkoderna som gäller på allt från bröllop till cocktailparty, med allt från kavaj till aftonklädsel, och guidar dig rätt när du är osäker på vad som passar sig. Även om dagens klädkod är något uppluckrade så kan det vara klokt att fundera lite extra på hur nytänkande sällskapet du ska umgås med är, och där kan vi hjälpa dig att väga olika kläder mot varandra. Hos oss kan du helt enkelt känna att du har kommit till en klädesbutik där du får hjälp på det gamla hederliga viset med att hitta nya och moderna kläder som passar dig.

På Best of Brands i Sickla hittar du förutom den glada och tillmötesgående personalen även varumärken som Acne, Barbour, Boomerang, Diesel, House of Dagmar, Hugo Boss, Filippa K, Lacoste, Peak Performance, Tiger m.fl. 

Varmt välkommen in till oss i Sickla Galleria!