Dekorativ bild

För fjärde året kör vi nu en ny säsong av Tisdagsträning med Lofsan på Marcusplatsen under 6 tisdagskvällar mellan klockan 18–19. På varje pass finns 50 bokbara platser. Då passen snabbt blir fullbokade så finns möjligheten att vara med och träna hemifrån via vår LIVE-sändning på Sickla köpkvarters Facebook-kanal.

Vad är Tisdagsträning med Lofsan?

Tisdagsträning med Lofsan är en mycket populär och uppskattad utomhusträning som Sickla arrangerar årligen. I år tar vi hänsyn till Folkhälsomyndighetens rekommendationer och begränsar antalet medverkande till 50 personer och kompletterar med att livesända eventet via Facebook för att så många som möjligt ska kunna vara med.

Under 6 tisdagar håller Lofsan i träningspassen på Marcusplatsen med fokus på styrka, kondition och rörlighet. För att anmäla sig och medverka på plats så behöver du klicka på biljettlänken nedan. 50 biljetter finns att boka till varje tillfälle.

Tisdagsträning med Lofsan 21/4

Tisdagsträning med Lofsan 28/4

Tisdagsträning med Lofsan 5/5

Tisdagsträning med Lofsan 12/5

Tisdagsträning med Lofsan 19/5

Tisdagsträning med Lofsan 26/5

Genom att anmäla dig till eventen så samtycker du till att medverka på bild och film. Vi hoppas att ni hänger med oss på träningarna på det sätt som passar er. 

Vem är Lofsan?

Lofsan (Lovisa Sandström) är träningsexpert och entreprenör och har över 10 års erfarenhet som coach och personlig tränare. Hon är utsedd till Årets PT, driver Årets Gym, är flitig författare av träningsböcker, driver träningsapparna Mized och Lofsangruppen samt Träningspodden, Sveriges största podcast om träning & hälsa. Lovisa medverkar också flitigt som expert i TV och övriga media.

Datum

Vi kör igång den 21/4 och därefter kör vi den 28/4, 5/5, 12/5, 19/5 och avslutningsvis den 26/5.

Praktiskt

Kläder efter väder, eventuell väska och jacka går att lämna vid scen. Toaletter finns inne i Dieselverkstan. Träningen sker på Marcusplatsen på scen framför Dieselverkstan.