Dekorativ bild

För fjärde året kör vi nu en ny säsong av Tisdagsträning med Lofsan på Marcusplatsen under 6 tisdagskvällar mellan klockan 18–19.

Vad är Tisdagsträning med Lofsan?

Tisdagsträning med Lofsan är en satsning som vi i Sickla gör, gratis för alla som vill komma. 6 tisdagar under våren håller Lofsan ett träningspass på Marcusplatsen med kroppsviktsfokus; styrka, kondition, rörlighet och massa träningsglädje.Vem som helst kan vara med, man behöver inte anmäla sig innan och träningspassen funkar självklart för alla åldrar!

Vem är Lofsan?

Lofsan (Lovisa Sandström) är träningsexpert och entreprenör och har över 10 års erfarenhet som coach och personlig tränare. Hon är utsedd till Årets PT, driver Årets Gym, är flitig författare av träningsböcker, driver träningsapparna Mized och Lofsangruppen samt Träningspodden, Sveriges största podcast om träning & hälsa. Lovisa medverkar också flitigt som expert i TV och övriga media.

Datum

Vi kör igång den 21/4 och därefter kör vi den 28/4, 5/5, 12/5, 19/5 och avslutningsvis den 26/5.

Praktiskt

Kläder efter väder, eventuell väska och jacka går att lämna vid scen. Toaletter finns inne i Dieselverkstan. Träningen sker på Marcusplatsen på scen framför Dieselverkstan.