Dekorativ bild

Äntligen är det dags för träning med Lovisa ”Lofsan” Sandström igen. Under 6 onsdagskvällar mellan klockan 18–19 kan du träna gratis med Lofsan på Marcusplatsen.

Vad är Onsdagsträning med Lofsan?

Onsdagsträning med Lofsan är en mycket populär och uppskattad utomhusträning som arrangerats av Sickla i flera år. Under 6 onsdagar håller Lofsan i träningspassen på Marcusplatsen med fokus på styrka, kondition och rörlighet. 

Vem är Lofsan?

Lofsan (Lovisa Sandström) är träningsexpert och entreprenör och har över 15 års erfarenhet som coach och personlig tränare. Hon är utsedd till Årets PT, driver Årets Gym, är flitig författare av träningsböcker, driver träningsapparna Mized och Lofsangruppen samt Träningspodden, Sveriges största podcast om träning & hälsa. Lovisa medverkar också flitigt som expert i TV och övriga media.

Vilka datum?

Vi kör igång den 26/4 och därefter kör vi den 3/5, 10/5, 17/5, 24/5 och avslutningsvis den 31/5.

Hur går det till?

Kläder efter väder, eventuell väska och jacka går att lämna vid scen. Toaletter finns inne i Dieselverkstan. Träningen sker på Marcusplatsen på scen framför Dieselverkstan.

Vilka kan vara med?

Detta är träning för alla. Lovisa lägger upp passen så att de passar vem som helst, oavsett träningsbakgrund och erfarenhet. Vi hoppas att ni hänger med oss på träningarna på det sätt som passar er.

Varmt välkomna!