Dekorativ bild

Handla lokalt producerade varor!

Äntligen är det dags för den andra upplagan av succén, Planet Zero:s Meet Up i Sickla . Vi är glada att kunna erbjuda er en kväll där ni får träffa flera av Sveriges bästa producenter och handla deras högkvalitativa och svenskproducerade varor.

Vad är Planet Zero?

Planet Zero vill genom sin app hjälpa konsumenten att göra rätt och tillgängliggöra lokala och svenska producenters produkter för fler. I juni hade Planet Zero sin första Meet Up i Sickla och tack alla för det otroliga gensvaret. Nu kan ni alltså återigen hämta ur era förbokade varor utanför Urban Deli i Sickla.

Hur funkar det?

Ladda ner appen "PLANET ZERO" därefter bokar du enkelt dina varor under fliken "Meet Up Sickla". Har du redan appen? Klicka här så kommer du direkt in till produkterna.
Du hämtar sedan upp dem på plats den 2/9 kl 18:00-20:00 utanför Urban Deli på Hesselmanstorg.
(OBS det är viktigt att du handlar varor som finns under fliken ”Meet Up Sickla” då det är dessa producenter som finns på plats den 2:a)

Urban Deli är ett populärt ställe och Meet Up:en är mitt i middagstid så passa på att boka bord här redan idag om ni vill: https://www.urbandeli.org/bordsbokning-sickla/

Hoppas vi ses 🌱💚
Ps. Vi ber alla att parkera borta vid gallerian och promenera till Urban Deli då det är ont om parkeringar på plats. Ta med en hållbar bärkasse att bära hem dina varor i.