Dekorativ bild

Texas Longhorn

Texas Longhorn är en hamburger- och restaurangkedja som funnits sen 1994 i Sverige och där satsas det verkligen på riktigt goda hamburgare och ribs. I Sickla finns konceptet Burgers & Deli, som har en enklare framtoning och där fokus ligger på hamburgarna.

Du hittar Texas Longhorn när du kör in mot Sickla köpkvarters butiker från Järlaleden. Vi finns alldeles intill Marcusplatsen och har öppet för både lunch och middag, alla dagar i veckan. Kom hit och ät en god hamburgare innan ni ska gå på bio, eller varför inte avsluta en dag på klättercentrat med goda ribs och sallader hos oss? Du kan uppleva den klassiska känslan av en hemtrevlig och familjär restaurang i Texas på hemmaplan – helt enkelt genom Texas Longhorn hamburgare Sickla. Passa på att prova några av våra goda drycker när du är här, som till exempel den klassiska Margaritan.

Köp hamburgare i Sickla

Philip, vår grundare, är en tvättäkta Texasbo som flyttade till Sverige för kärleken under 80-talet. Han kände att det inte fanns tillräckligt mycket rejäl Texasmat på den svenska marknaden, så han startade Texas Longhorn och satsade stort på kvalitet och på att ändå hålla priserna nere. På senare år har konceptet utökats med att man kan börja köpa med sig mat hem, inte bara som take away, utan även så att man kan köpa såser och tillbehör från Texas Longhorns goda sortiment.  Genom att välja kvalitativt kött och genom att laga alla såser och tillbehör själva, dels från Philips familjs egna recept, men även från recept utvecklade inom företaget, så behåller Texas Longhorn sin individuella smak. Så köp hamburgare och annan mat i Sickla på Texas Longhorn när du vill ha klassisk amerikansk barbecue - hemma eller på picknicken.

Njut av livet lite extra - kom till Texas Longhorn i Sickla!

Välkommen!